FRANE PERIŠIN

Zbog obožavateljica Larinog izbora uživam kao praščić

08.02.2012 u 10:43

Bionic
Reading

Tonči Zlatar iz popularnog Larinog izbora priznaje da redovito gleda seriju te da nema problema s gledanjem sebe na televiziji, za razliku od drugih glumaca

52-godišnji Dalmatinac Frane Perišin, koji se gledateljima uvukao pod kožu ulogom Tončija Zlatara u Larinom izboru, priznaje da mu njegova uloga vrlo godi. 'Dobro je kad dođem na tržnicu pa dobijem grozd grožđa više ili glavicu salate', šali se glumac i dodaje da mu laska mnoštvo obožavateljica. 'Moram priznati da uživam kao praščić', rekao je za Story.

Nakon studija u Zagrebu i rada u splitskom HNK, na prijedlog Senke Bulić završio je u dubrovačkom Kazalištu Marina Držića, a privremeno je na zagrebačkoj adresi. 'Tu mi stanuje sestra pa mi pomogne. Kupujem dosta odjeće kad vidim da nemam što čisto odjenuti', govori glumac. S bivšom suprugom Stanom, s kojom ima dvoje djece, ima odličan i zdrav odnos. A unatoč godinama priznaje da bi volio imati još djece. Priznao je da se često zaljubljuje. 'Kad se zaljubim, imam klasične simptome, ne jedem puno, nespretan sam, nisam uvijek pametan, ali lijepe su to faze', zaključuje Frane.

Za razliku od većine glumaca koji se ne vole gledati na televiziji, on redovito prati Larin izbor. 'Nemam tih problema. Najviše iz razloga što volim vidjeti gdje sam pogriješio i što mogu bolje', zaključuje popularni Tonči Zlatar.