TKO TU KOGA

Zakuhalo se na relaciji Rina - Mrkva - Marko

04.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Rina i Mrkva rade plan kako se riješiti Marka čije bezobzirno provociranje Mrkve ne prestaje

Rina je odlučila staviti točku na Markova šarmiranja, i to na način da mu Mrkva objasni što ga ide (Rina: 'Moj muškarac mora stood up za mene'). Mrkva, hrabar kakav je, krenuo je objašnjavati i pojašnjavati Marku kako stvari stoje, a što je rekao, ne zna ni on sam. Rinu je takav mlak Mrkvin pristup jako razljutio te se porječkala sa svojim muškarcem.

Objasnila mu je da i Marko očekuje od njega da se bori zanju. Slikovito je objasnila cijelu situaciju: 'On ispada blesav, jaispadam zbunjola, a ti ispadaš da ti ne kažem što'.

U daljnjoj raspravi uhvatili su se i same Markove iznenadne naklonosti prema Rini. Ponosna Rina pomalo se uvrijedila na Mrkvine insinuacije da Markomožda samo igra igru. 'Ti misliš da se on zaje... kad kaže da se palina mene?' Dalje je vrlo čisto i jasno ukazala na svoj ženski instinktkoji nikad ne griješi: 'Ja sam tebi rekla od prvog dana da je meni mojaintuicija rekla od samog početka ovo što se događa sad.'

Marko u cijeloj toj situaciji previše uživa i s velikim zadovoljstvom doista bezobrazno provocira Mrkvu i njegovu neodlučnost. Dok je ovotjedni tajni zadatak ukazao na Ornelinu nježniju stranu, Marka nam prikazuje u jednom znatno negativnijem svjetlu.