TV TKO TU KOGA

Zakuhalo se na relaciji Rina - Mrkva - Marko

  • Autor: tportal
  • 4.12.2008 10:11:25
  • 4.12.2008 9:00:00

Rina i Mrkva rade plan kako se riješiti Marka čije bezobzirno provociranje Mrkve ne prestaje

Rina je odlučila staviti točku na Markova šarmiranja, i to na način da mu Mrkva objasni što ga ide (Rina: 'Moj muškarac mora stood up za mene'). Mrkva, hrabar kakav je, krenuo je objašnjavati i pojašnjavati Marku kako stvari stoje, a što je rekao, ne zna ni on sam. Rinu je takav mlak Mrkvin pristup jako razljutio te se porječkala sa svojim muškarcem.

Objasnila mu je da i Marko očekuje od njega da se bori za nju. Slikovito je objasnila cijelu situaciju: 'On ispada blesav, ja ispadam zbunjola, a ti ispadaš da ti ne kažem što'.

U daljnjoj raspravi uhvatili su se i same Markove iznenadne naklonosti prema Rini. Ponosna Rina pomalo se uvrijedila na Mrkvine insinuacije da Marko možda samo igra igru. 'Ti misliš da se on zaje... kad kaže da se pali na mene?' Dalje je vrlo čisto i jasno ukazala na svoj ženski instinkt koji nikad ne griješi: 'Ja sam tebi rekla od prvog dana da je meni moja intuicija rekla od samog početka ovo što se događa sad.'

Marko u cijeloj toj situaciji previše uživa i s velikim zadovoljstvom doista bezobrazno provocira Mrkvu i njegovu neodlučnost. Dok je ovotjedni tajni zadatak ukazao na Ornelinu nježniju stranu, Marka nam prikazuje u jednom znatno negativnijem svjetlu.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više