DANIRA GOVIĆ

Lakše mi je dobiti ulogu u Engleskoj nego u Hrvatskoj

20.01.2012 u 09:28

Bionic
Reading

Glumica koja je odigrala zapaženu ulogu u britanskoj seriji Hotel Babylon, a trenutno je možemo gledati i u 'Lozi', za Studio govori o dobivanju uloga i glumačkom iskustvu u Engleskoj

'Vani gledaju koji ti je zadnji projekt koji si radio i meni je, moram priznati, lakše dobiti ulogu u Engleskoj nego u Hrvatskoj, jer sam ovdje zbog činjenice da nisam pohađala Akademiju u Zagrebu, čini mi se, pomalo zanemarena', rekla je Danira Gović za Studio.

Danira je zapaženu ulogu odigrala u seriji 'Hotel Babylon', koja se nedavno vratila na male ekrane, uspevši se u posljednjim epizodama serije do šefice službe održavanja, odnosno do glavne postave.

'Htjeli su me staviti u glavnu postavu zapravo već u trećoj sezoni serije, ali sam tada bila dosta angažirana na snimanju 'Zabranjene ljubavi' u Zagrebu. Kasnije smo se dogovorili da ću u četvrtoj i petoj sezoni igrati jednu od glavnih uloga, no zbog opće recesije BBC je 2009. godine otkazao nekoliko projekata, među njima i 'Hotel Babylon'', rekla je Danira.

Mlada glumica ne žali zbog otkazivanja. 'Nije mi žao, jer da se tako stvari nisu odigrale, danas ne bi bilo moga Paška', rekla je majka 19-mjesečnog dječaka s kojim trenutno živi u roditeljskom domu u Šibeniku.