TV DRAMA U 'RUŽI VJETROVOJ'

Tko je otac Mateinog djeteta – Frano Lasić ili Robert Kurbaša?

  • Autor: tportal.hr
  • 16.1.2012 18:57:55
  • 16.1.2012 17:05:45

Vjetrovi su ponovno snažno zapuhali u serijalu 'Ruža vjetrova' i unijeli nemire u živote glumaca. Novinarka Ana, koju utjelovljuje glumica Matea Elezović, saznaje da je trudna. Postavlja se pitanje tko je otac djeteta

Činjenica je da je novinarka Ana trudna, no postavlja se pitanje tko je otac. S obzirom na to da mlada novinarka nije birala sredstva do cilja, Srđanu je objavila sretnu vijest o prinovi u njihovoj obitelji. No je li Srđan doista otac njezinog djeteta s obzirom na to da je Ana u isto vrijeme bila u vezi s Milivojem i Srđanom?

Ni u obitelji Odak ne cvatu ruže. Naime, nakon što je otjerao svoju sestru, Stipe Odak će postati žrtva vlastitog spletkarenja. Kako jabuka ne pada daleko od stabla, tako će i Seke svome bratu podmetnuti dokument u kojem se odriče sve svoje imovine na potpisivanje. Hoće li ga Stipe potpisati ili će ovog puta provjeriti što potpisuje?

U novom tjednu 'Ruža vjetrova' donosi mnoge preobrate, a nove epizode možete pogledati od ponedjeljka, 23. siječnja, u 20 sati.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više