GLAS JAVNOSTI:

Nina je dobar izbor, a ni s Rozgom ne bi pogriješili

11.01.2012 u 15:11

Bionic
Reading

Jesu li građani zadovoljni izborom Nine Badrić za predstavnicu Hrvatske na Eurosongu? Smatraju li možda da bi Jelena Rozga bila bolji izbor? Pogledajte našu video anketu i otkrijte kakvo je mišljenje građana o ovoj vrućoj temi

Izbor Nine Badrić za predstavnicu Hrvatske na Eurosongu ove godine podignuo je mnogo prašine. Dok jedni smatraju da je izbor urednice HTV-a Elizabeth Homsi pun pogodak, drugi misle kako bi bilo bolje da Hrvatsku predstavlja netko drugi.

Oglasila se danas tako bivša urednica Zabavnog programa Ksenija Urličić koja smatra da Nina nije dobar izbor te da je Eurosong namijenjen mladim i neafirmiranim izvođačima. Elizabeth Homski pak kaže da se Nina nametnula kao logičan izbor s obzirom na to da su tražili 'glazbenika jakog vokala, kojega prati svjetska produkcija i koji se uklapa u urbanu priču'.

Čini se da Nina Badrić nije bila jedini izbor. Naime, Jelena Rozga je izjavila kako je predstavništvo Hrvatske na Eurosongu bilo nuđeno i njoj, ali se ona ispričala i odbila. Navodno su još neka poznata imena glazbenika bila u igri, ali su svi odbili sudjelovanje na nekad prestižnom natjecanju.

A što građani misle o svemu tome? Pogledajte u našoj video anketi.