'POBIJEDI ŠOLU'

Puljanin odnio pobjedu i osvojio 200 tisuća kuna

11.04.2009 u 11:55

Bionic
Reading

U trećem izdanju showa 'Pobijedi Šolu' Vladi Šoli stigao je novi izazivač Davor Jodanović koji se borio za veliku novčanu nagradu. U odlučujućoj, četrnaestoj igri, pri neizvjesnom rezultatu, Vlado je napravio ključnu pogrešku u igri bilijara i izgubio dvoboj

Davor Jodanović po zanimanju je košarkaški trener, a sport mu je od šeste godine neizostavni dio života. Prva sportska ljubav bio mu je taekwondo, koji je od desete godine zamijenio profesionalnom košarkom. Sa 19 godina počeo je ponovno trenirati taekwondo, ali i kickboxing, a danas je ponovo u košarkaškim vodama pa igra za seniorsku ekipu KK Stoja i radi kao trener u mlađim kategorijama. Da je uporan i discipliniran sportaš, pokazao u drugom dijelu showa kada je prešao u vodstvo koje je u konačnici rezultiralo pobjedom.

Show je započeo igrom Do kraja u kojoj se Šola pokazao iskusnijim u zabijanju čavala. Igre znanja i brzine su se i ovoga puta pokazale kao igre u kojima se Šola tradicionalno dobro snalazi. Kvizovi Fakat, Riskiraj i profitiraj i Uljez otišle su na Šolinu stranu, dok je Davor u igri znanja Zastave bio uspješniji. Svakako najzabavnija igra showa bila je Bageri, u kojoj su natjecatelji bagerima prebacivali male plišane životinje u kutiju.

U samom foto-finišu, uz destrukciju svih okolnih predmeta, Šola je bio sabraniji i strpljiviji te je odnio pobjedu. U igri Apetit Šola je dokazao da ima istančano osjetilo okusa. Šola pobjeđuje i u stolnom tenisu. Davor se u igru vraća haklom, a uspješan niz nastavlja u Sporovozu, u kojem je cilj bio biciklom na cilj stići kasnije, a ne prije protivnika. Šola je bio uspješniji u pravljenju papirnatih aviona, no već u idućim igrama, poput Puhaljke i Graničara, Davor osvaja ključne bodove.

I ovoga puta, Belma Hodžić vodila je Šolu i njegova protivnika kroz igre znanja, vještine i sreće, a kao gost komentator pojavio se Davor Sever, RTL-ov dopisnik iz Rijeke i komentator sa Svjetskog rukometnog prvenstva u Hrvatskoj.