IVANA HUSAR MLINAC:

'Dobiti Nikšu Kušelja za partnera je poput dobitka na lutriji'

27.12.2011 u 11:06

Bionic
Reading

Specijal šoua 'Zvijezde pjevaju', u kojem će nastupiti sedam parova sastavljenih od najuspješnijih učitelja i natjecatelja iz prijašnjih sezona, počinje 7. siječnja, a neke zvijezde otkrile su kako se pripremaju

Na HTV-u 7. siječnja kreće specijal 'Zvijezde pjevaju' u kojem će u šest epizoda nastupiti sedam parova sastavljenih od najuspješnijih učitelja i natjecatelja iz prijašnjih sezona.

U šouu će pjevati Goran Navojec i Ivana Kindl, Nikša Kušelj i Ivana Husar, Mario Petreković i Marija Husar, Ervin Baočić i Mila Elegović, Marija Borić i Giuliano, Maja Blagdan i Boris Mirković te Alen Nižetić i Tamara Loos. Sudit će poznata četvorka iz prošle godine: Vanna, Ksenija Erker, Martina Tomčić i Rajko Dujmić, dok će se u finalu naći tri najbolja para.

Ivana Husar Mlinac, kojoj su parovi u šouu bili Luka Bulić i Boris Mirković, jako se raduje suradnji s glumcem Nikšom Kušeljem, pobjednikom druge sezone. 'Presretna sam što ću imati prilike surađivati s Nikšom koji se pokazao kao odličan pjevač. Dobiti njega za partnera u ovom šouu je poput glavnog zgoditka na lutriji', kaže Ivana koja je ovog Božića imala pune ruke posla.

Sa svojim je sinovima, petogodišnjim Andrejem Jonom i trogodišnjim Tomom, bila zadužena za pečenje kolača. 'Kad su mi pomagali prošle godine, trebala sam sve ponovno peći, bilo je više kolača na zidovima i podu nego u pećnici, no ovog Božića bili su od prave pomoći. Napekli smo se keksića i pokazali kao pravi majstori u tom poslu. Za kuhanje božićnih delicija zadužene su pak moja mama i svekrva, ja tome još nisam dorasla', priznaje Ivana čije ime i djelo hvali njezin budući partner u šouu.

'Sutra nam je prva proba i znam da će sve biti super. Ime Ivana tako lijepo zvuči i donosi sreću. Veselim se ovom šouu, jer prvi mi je donio mnogo lijepog i ohrabrio me da izdam album sa svojim pjesmama. Ljudi ga hvale, to mi je drago', priznaje Nikša koji je proveo blagdane u Zagrebu u društvu djevojke Edine Plićanić i njihova psića Pacca.

Glumica Mila Elegović zapjevat će u društvu svog prijatelja i kolege iz kazališta Komedija Ervina Baučića. 'Ervin i ja smo uigran tim, neće biti nikakvog problema surađivati s njim. Prijateljujemo i radimo zajedno već nekoliko godina, tako da u ovu avanturu krećemo puni samopouzdanja', kaže Mila.

Pobjednica posljednje sezone Marija Borić, koja će nastupiti s Giulianom, do prve probe odmara se s obitelji u Stubičkim Toplicama. 'Kod nas je za Božić uvijek veselo. Peče se purica, kuha juhica. Ne pjevamo puno, već slušamo pjesme', kaže Marija.