SVE MU IDE OD RUKE

Pobjednik 'MasterChefa' napisao knjigu i diplomirao

19.12.2011 u 20:49

Bionic
Reading

Pobjednik 'MasterChefa' Šime Sušić promovirao je danas knjigu 'Dnevnik pobjednika' koju je napisao zajedno s Radovanom Marčićem, članom žirija u popularnom showu

'MasterChef – Dnevnik pobjednika' naziv je nove knjige koja donosi pregled zbivanja tijekom trajanja prvog kulinarsko-zabavnog showa 'MasterChef', a koji se emitirao na Novoj TV od ožujka do lipnja ove godine. Autori knjige su Šime Sušić, pobjednik u showu, te Radovan Marčić, član žirija.


Iako knjiga koju je izdao Algoritam, donosi kronološki prikaz događaja u emisiji, u noj se mogu naći i još mnoge korisne zanimljivosti. Osim što su Šime Sušić i Radovan Marčić evocirali uspomene, izvukli su na površinu i emocije koje su oku kamere bile nevidljive. 'Dnevnik pobjednika' sadržava i najbolje recepte svih natjecatelja, kao i dvadeset novih recepata koje je Šime osmislio i pripremio samo za ovu knjigu.

Knjiga 'MasterChef – Dnevnik pobjednika' predstavljena je danas u zagrebačkom Avenue Mallu uz puno ukusnih delicija. Naime, Šime se prihvatio kuhače na improviziranom štednjaku, a s njim su pokušali odmjeriti snage i neki posjetitelji. Uz to, svi posjetitelji mogli su se počastiti i finim slasticama koje su napravljene po receptima iz knjige. Promociji knjige nazočili su i neki bivši sudionici popularnog kulinarskog showa.

Šime nam se pohvalio kako je jako zadovoljan knjigom, a nada se da će se svidjeti i čitateljima. Za njega je ovaj ponedjeljak bio vrlo poseban dan jer osim što je promovirao svoju knjigu, Šime je danas i diplomirao.