'PLES SA ZVIJEZDAMA'

Sjajni Martina i Marko ispali u polufinalu

10.12.2011 u 22:32

Bionic
Reading

'Ples sa zvijezdama' u svojoj je polufinalnoj emisiji donio mnogo uzbudljivih trenutaka, a bitka za prolazak u finale bila je žestoka do samoga kraja. Ipak, od tri para koji su pokazali svoje plesno umijeće, ove subote je jedan morao napustiti daljnje natjecanje, a glasovi publike presudili su Martini i Marku koje više nećemo gledati u 'Plesu sa zvijezdama'

Tri para, polufinalisti Martina i Marko, Lana i Damir te Marko i Ana žestoko su se borili na plesnom podiju 'Plesa sa zvijezdama', a svojim su plesnim izvedbama i maštovitom koreografijom i žiri i TV gledatelje stavili pred težak zadatak. Tri plesna para, dva plesa i bitka za ulazak u finale je mogla početi.

Ipak, usprkos odličnim ocjenama žirija, Martina Tomčić i Marko Herceg nisu se plasirali u finale, pa ćemo iduće subote u finalu 'Plesa sa zvijezdama' gledati dvoboj na plesnom podiju dva para, Lanu Banely i DamiraHorvatinčića te Marka Tolju i Anu Herceg. Martina i Marko show su napustili na korak do finala iako je upravo njima u polufinalnoj emisiji žiri dao naviše bodova, no presudile su ocjene publike.

'Nisam razočarana, ostvarila sam jako puno i vrlo sam zadovoljna svime što sam pokazala', rekla je nakon objave rezultata Martina Tomčić

Ove subote prvi su nastupili Lana Banely i njezin partner Damir u usklađenim kostimima nadahnuto otplesavši zahtjevni tango. Lanina je izazovna vatrenocrvena haljina zanimljiva dekoltea oduševila Milku Babović koja je samo dodala da bi voljela da je malo kraća kako bi se bolje mogli vidjeti pokreti nogu. 'Bilo je lijepo, dobro ste iskoristili prostor, no bilo je manjih problema s ramenom koje je visjelo. Ipak, imate vremena to ispraviti. Bilo je krasno', rekla je Milka.

Davor Bilman je pak pohvalio Lanin izraz lica. 'Odlično ste skinuli tu drskost i strast koja se mogla vidjeti u vašem izrazu lica. Bili ste sjajni. Koreografija je zbilja bila bez greške. Ipak, pokreti su mogli biti malo mekši, ali energija i strast su se vrlo jasno vidjeli', kazao je Davor. Žiri im je dao četiri devetke.


Marko Tolja i njegova plesna partnerica Ana plesali su quickstep, a njihova je izvedba impresionirala žiri.
'Do ove lakoće kojom ste klizili po plesnom podiju ne dolazi se tako lako. Puno je uložena truda, no uživali smo, ali vidjelo se da ste uživali i vi', rekla je Milka.

Elio Bašan se složio s njezinim mišljenjem dodavši kako su ritmički bili savršeni. 'Vama, Marko, sjajno ide i pjevanje i ples. Mjuzikli su vaši', rekao je. Žiri im je na kraju dao tri desetke i jednu devetku.

Martina i Marko žiri su osvojili svojim sjajnim slowfoxom.

'Oduševili ste me, Martina. Jako lijepi okreti. Ako bih vaše noge nazvao motorom, možemo reći da su one odlično nosile vaše tijelo', rekao je Davor. Elio također nije štedio riječi pohvale.

'Nadovezat ću se na Davora, u ovom plesu je kretanje bešumno, a vi ste to odlično odradili. Vi kao da niste spavali ovaj tjedan! Pokazali ste nevjerojatnu tehniku, dali ste si truda, ovo nije lako postići', rekao je Davor naglasivši samo da bi trebalo biti više fleksibilnosti u gornjem dijelu tijela.

Dinko i Milka su također bili zadovoljni. 'Martina ovo je bio vaš najbolji ples do sada. Svakom emisijom ste sve bolji', rekao je Dinko.

Drugi ples koji su morali izvesti Lana i Damir bio je strastveni paso doble, a Lana je ponovno mamila uzdahe muških gledatelja u crnom topiću i suknji koji je otkrio njezinu savršenu liniju.

'Ovo je bilo izvrsno, nisam sigurna je li to Lana ili njezina blizanka, jer toliko brzo napredujete. Ukratko, čestitam vam', bila je kratka i jasna Milka Babović. Dinko je također bio zadovoljan. 'Paso doble je bio energičan i temperamentan. Mogu vam samo čestitati', rekao je Dinko.

Čekajući ocjene, Lana je prokomentirala kako je jedva čekala izbaciti nagomilanu energiju.
'Izašla je na van moja drskost. Paso je bio savršen za to', rekla je.

Ana Herceg i Marko Tolja odlično su se snašli i u brzom plesu cha-cha-cha.

'Oslobodili ste se i to je bilo odlično, koreografija me je oduševila', pohvalio je šarmantni par Dinko, a Elio je kazao da pjesma koju su odabrali, iako je atipična za cha cha cha, je bila vrlo uspješno uklopljena.

Martina i Marko su svojim sjajnim quickstepom ponovno zaradili pregršt pohvala.

'Martina vi ste me zbilja iznenadili. Imate fantastične zglobove, koljena vam odlično rade, imate sjajnu kontrolu gibanja. Dali ste si truda i to se vidi. Ovo je bilo fantastično', kazao je Elio. S njime se složila i Milka.
'Ovo je bilo sjajno. Imate odličnu kondiciju jer ste glazbenica. Bilo je jako lijepo. Čestitam', rekla je Milka, a žiri im je dao tri desetke i jednu devetku.