LANA BANELY:

'Moja seksi haljina sve je ostavila bez riječi'

09.12.2011 u 11:22

Bionic
Reading

Lana Banely rekla je da je dobila sve pohvale nakon prošlogodišnjeg plesa u 'Plesu sa zvijezdama', što zbog haljine, što zbog zahtjevne točke

Lana Banely dijeli plesni tron s Markom Toljom. U 'Plesu sa zvijezdama' oduševila je zadnji put s plesom i izazovnom haljinom.

'Ljudi su na haljinu ostali bez riječi. Haljina je bila dobra, dosta izazovna i otvorena, ali pokrivala je sve što treba. Izazovna, ali s ukusom', rekla je Banely koja je oduševila sve svojim mišićima.

'Bavila sam se sportom cijeli život, treba nekog traga ostaviti. Nisam uzalud toliko trenirala', rekla je Lana koja kaže da joj je ples dodatno povratio mišićnu masu. Za Novu godinu nema posebne planove.

'Ja sam zadnje dvije godine provela doma. Ja sam inače prava penzionerka, oko ponoći mi se toliko spava. Čemu se mučiti, meni je taj dan kao i svaki drugi', rekla je Lana koja kaže da je Andy haljinom bio zadovoljan, ali zna da bi on bio zadovoljniji da ju je obukla za njegove oči.

Andyju se sviđa, ali on bi radije da sam njemu doma to nosila da je on jedini vidi. Rekao je da je bila dobra, ali čitam ja između redova', rekla je Lana koja uživa u adrenalinu, plesu i tome što je iz emisije u emisiju sve bolja.