DNEVNIK POBJEDNIKA

Pobjednik Masterchefa progovorio o drugoj strani šoua

07.12.2011 u 06:52

Bionic
Reading

Pobjednik i član žirija popularnog šoua evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i napisali knjigu; jedinstveni prikaz događaja dvaju suprotnih gledišta

Pobjednik MasterChefa Šime Sušić i član žirija Radovan Marčić evocirali su uspomene, izvukli na površinu emocije koje su oku kamere bile nevidljive i napisali knjigu; jedinstveni prikaz događaja dvaju suprotnih gledišta. Tko je bio manje pod stresom i što se sve događalo iza kulisa, samo su neke tajne koje će čitatelji pronaći u knjizi 'MasterChef - Dnevnik pobjednika'. Tu su i najbolji recepti svih natjecatelja, kao i novih dvadeset recepata koje je Šime osmislio i pripremio samo za ovu knjigu.

'Kuharica 'MasterChef - Dnevnik pobjednika' moje je prvo suautorsko djelo i veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam imao priliku surađivati s članom žirija Radovanom Marčićem. Veseli me što ćemo se sada s našim gledateljima prisjetiti sjajnih trenutaka prve sezone showa, podijeliti s njima neke od najboljih recepata svih natjecatelja, članova žirija, gostiju showa kao i dvadeset novih recepata koje sam pripremio samo za ovu knjigu', izjavio je Šime, prvi hrvatski masterchef.