TV U POTRAZI ZA NOVIM PROJEKTIMA

Tatjana Jurić prelazi na HTV?

Lijepa voditeljica Tatjana Jurić je nažalost prerano napustila televizijski šou 'Ples sa zvijezdama'. Ipak, prema pisanju nekih medija, upravo joj je on otvorio vrata za nove poslovne angažmane

Časopis Story piše kako su već sam nastup Tatjane Jurić u šouu 'Ples sa zvijezdama' mnogi tumačili kao njezin ulazak na mala vrata na državnu televiziju. Prema neslužbenim informacijama, lijepa je voditeljica već potpisala ugovor s našom najvećom televizijskom kućom, ali projekti na kojima bi trebala raditi zasad su još uvijek tajna, piše Story.

'Na HTV-u sam trenutačno angažirana kao jedna od sudionica 'Plesa sa zvijezdama', a sve ostalo su neslužbene informacije', napisala nam je Tatjana Jurić u kratkoj izjavi.

Podsjetimo, uprava RTL televizije je u rujnu nakon dogovora u ljetnim mjesecima odlučila da ugovor koji je Tatjani upravo u to vrijeme istekao neće biti obnovljen. Tatjana je na RTL-u bila od 2004. godine, odnosno od samog početka emitiranja te televizije u Hrvatskoj. Pet godina vodila je emisiju 'Exploziv', potom je jednu sezonu bila voditeljica 'Hrvatskog top modela', da bi dobila autorsku emisiju 'Exkluziv s Tatjanom Jurić', u sklopu koje je u rubrici V.I.P. Tatjana Jurić radila intervjue s poznatim estradnim osobama.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više