LANA, MARTINA ILI MARKO

Tko će u finale 'Plesa sa zvijezdama'?

06.12.2011 u 13:20

Bionic
Reading

'Ples sa zvijezdama' opako se zahuktao te će u subotu tri preostala para voditi ljuti plesni boj za ulazak u finale. Mi brzi, kakvi već jesmo, odlučili smo ih preduhitriti te uz vašu pomoć pronaći – pobjednika

Brzinskim plesnim koracima, ovogodišnji 'Ples sa zvijezdama' stigao je na korak-dva do samog kraja te se početna brojka od osam rasplesanih parova svela na tri najbolja. Oštar sud spojen od žirija i publike prst dole pokazao je prvo Tatjani Jurić, potom Miri Ungaru, Hrvoju Šalkoviću i Denisu Ahmetaševiću, da bismo se prošle subote oprostili i od Jelene Perčin.

Iako će se preostale tri rasplesane zvijezde, Lana Banely, Marko Tolja i Martina Tomčić, ove subote tek boriti za veliko finale, mi smo odlučili da je pravim znalcima plesnog koraka – vama, sve već jasno i da ste u dosadašnjim nastupima pronašli svoje pobjednike. Stoga, birajte i birajte pametno. Za one malo manje upućene, na brzu ruku ćemo predstaviti razvojni put naših polufinalista.

Lana Banely
u prvoj je epizodi seksipilom osvojila muške gledatelje promaknuvši svoje noge u prve zvijezde sezone. Kasnije je dugim haljinama odlučila prikriti jedan od svojih aduta te istaknuti plesno umijeće koje je raslo iz subote u subotu, da bi kulminiralo u prošlotjednom engleskom valceru. Shodno tome, od Lane u subotama koje slijede možemo očekivati daljnje plesne napretke, a ako im pridružimo seksipil koji i dalje izvire iz svakog njenog pokreta, definitivno je u igri za finale i pobjedu.

Jedini muškarac u društvu dama, Marko Tolja, od početka je šarmirao svojim plesnim umijećem. Uz poneki lošiji dan, Marko je, po mišljenju žirija i pripadajućih mu ocjena, najuvjerljivija rasplesana zvijezda ove sezone, a vjerujemo da je i gledateljicama tihi favorit. Svojim uvjerljivim plesnim pokretima od prvog tjedna sigurno korača prema finalu, a hoće li do samog vrha, presudit će upravo gledatelji(ce).

Mlada mama Martina Tomčić jedina je osoba koja je iskusila obje strane šoua 'Ples sa zvijezdama' i sestrice mu 'Zvijezde pjevaju'. Ne znamo je li joj iskustvo žiriranja u raspjevanim zvijezdama pomoglo na podiju rasplesanih zvijezda, ali znamo da nas Martina posljednjih tjedana sve više oduševljava odvažnošću i lakoćom pokreta, šarmom i simpatičnošću. Budući da članovi žirija oduvijek tvrde kako je u šouu najvažnije napredovati, vjerujemo da Martina ima što za reći u polufinalu, ali i u velikom finalu, ako stigne do njega.

I dok mi ocjenjujemo i procjenjujemo, vi nam recite tko će zasjesti na sam rasplesani vrh.

Martina Tomčić i Marko Herceg: Paso doble