ZAVODLJIVA LANA ZAVELA SVE

Jelena Perčin na izmaku snaga napustila show

03.12.2011 u 21:49

Bionic
Reading

Šesta emisija 'Plesa sa zvijezdama' na plesnom podiju sukobila je četiri para koja su otplesala po dva plesa. Martina Tomčić se pronašla u tangu, Jelena Perčin muku je mučila s quickstepom i virozom, a Lana Banely i Damir Horvatinčić potpuno su oduševili sve prisutne. Show su napustili Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac

Led na podiju prvi su probili Martina Tomčić i Marko Herceg, koji u prošloj emisiji žiri baš i nisu zagrijali sambom, a ovoga puta zaplesali su vatreni tango. Martina je priznala da joj je vrlo važno da prođe dalje jer bi joj to bila svojevrsna potvrda da je dobra na plesnom podiju. Elio im je pohvalio dosljednost, a njihovu izvedbu nazvao impresivnom. Milka Babović isto nije štedjela riječi hvale, kao ni ostatak žirija koji je tango proglasio Martininim i Markovim najboljim plesom te im dodijelio 37 bodova. Svoju oduševljenost pohvalama nije skrivala Martina, poznata kao natjecateljica kojoj negativne kritike ipak najteže padaju.

Martina Tomčić i Marko Herceg

Marko Tolja i Ana Herceg na plesnom podiju se i više nego dobro zabavljaju, što su pokazali i prošlotjednom vatrenom sambom, a ovoga puta dodali su dašak romantike i zaplovili pokretima slowfoxa te osvojili 35 bodova. Žiri je imao same pohvale, osim što je Bilman Marka upozorio na malu ukočenost.

Marko Tolja i Ana Herceg

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac u prošlotjednoj emisiji su 'preživjeli' sambu, a u ovoj emisji je lijepa glumica, prema riječima Barbare Kolar, bila na odvikavanju od perja nakon prošlotjedne 'pernate' plesne haljine. S tek jednim perom na ramenu, Jelena je pod Hrvojevim vodstvom zaplesala quickstep, čije korake je nazvala nuklearnom fizikom. Žiri nisu uspjeli oboriti s nogu, a Jelenu su nazvali lutkicom, zbog ukočenih ruku, dok je Milka Babović napomenula da je žiri srce ostavio u garderobi. Unatoč tome što je podlegla virozi, Jelena je ipak nastupila te doista dala sve od sebe, a žiri im je dodjelio 26 bodova.

Na samome kraju prvog kruga na plesni podij hrabro su zakoračili Lana Banely i Damir Horvatinčić te nam priuštili najbolji plesni trenutak večeri. Nakon prošlotjedne vatrene sambe kojom nisu oduševili žiri i najbolje izvedbe bečkog valcera, Lana i Damir držali su se onoga što im najbolje ide i engleskim valcerom te posebno romantičnom i elegantnom atmosferom oborili publiku s nogu. Lanu i Damira pohvalio je i žiri te su osvojili i prve desetke, uključujući i onu najzahtjevnijeg člana žirija Damira Bilmana, te skupili sve zajedno 37 bodova.

Jelena Perčin i Damir Horvatinčić

Drugi dio emisije otvorili su Martina Tomčić i Marko Herceg s cha-cha-chaom, Milka Babović ih je pohvalila, dok Bilman baš i nije bio oduševljen te im je rekao da je pokušao pronaći logiku u njihovu plesu, no nije uspio te im je zamjerio nedostatak drskosti. Nakon pohvala za prvi ples, Martinu su kritike pogodile, a plesni par je ipak osvojio 30 bodova s kojima su bili zadovoljni.

Martina Tomčić i Marko Herceg

Marko Tolja i Ana Herceg u drugom krugu kukove su razgibali u ritmu rock'n'rolla. Elio je pohvalio sveokupni stajling te njihov nastup nazvao pravim performansom, a ni Milka Babović nije krila oduševljenje izvedbom. Rokerski look i dramatična izvedba jivea plesnom paru donijela je gotovo sve desetke, a jedino je im je Bilman dodijelio devetku te je zbroj bodova u konačnici bio 39.

Marko Tolja i Ana Herceg

Nakon ne baš dobro otplesanog quickstepa, Jelena i Hrvoje zaplesali su u nešto boljoj izvedbi cha-cha-cha. Lijepa glumica pokupila je pohvale za prekrasnu haljinu, a žiri je bio oprezan s negativnim komentarima, posebice uz pogled na vidno bolesnu Jelenu koja je s temperaturom bila na izmaku snaga. Ocjene nisu bile baš neke pa je tako plesni par osvojio 25 bodova.

Na samome kraju Lana i Damir sve su zaveli rumbom. Nakon odlično otplesanog engleskog valcera, ovaj plesni par je odlučio pokazati sve što zna, uključujući i špagu na plesnom podiju. Nikome sigurno nije promaknula ni Lanina zlatna haljina s nevjerojatno seksi prorezima, a muški dio žirija poptuno su zaveli Lanini bokovi i puštena kosa. Sporu rumbu par je odlično otplesao, uz nekoliko sitnih zamjerki, poput položaja ruku, te osvojio 37 bodova.

Nakon nestrpljivog čekanja i nastupa Vanne i Maria Huljeva s pjesmom '7 minuta', na samome kraju šou su napustili Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac, a u idućoj emisiji ljutu bitku vodit će Marko Tolja i Ana Herceg, Lana Banely i Damir Horvatinčić te Martina Tomčić i Marko Herceg. Nove zvijezde, zahvaljujući odlilčnim izvedbama, postaju Lana i Damir, no ne treba zaboraviti odlične izvedbe Marka Tolje i Ane Herceg te Martine i Marka Hercega koji će zasigurno učiniti sve da budu još bolji.

Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac