STEFAN KAPIČIĆ NAPUNIO 33

Nikša proslavio rođendan s Larom i Jašom

02.12.2011 u 11:26

Bionic
Reading

Nikša iz 'Larina izbora', koji se s Jašom bori za Laru, glumac Stefan Kapičić, na setu je s ekipom proslavio 33.rođendan

Glumac Stefan Kapičić, koji je utjelovio Larina drugog supruga Nikšu, proslavio je jučer svoj rođendan na setu serije. Glumačka i produkcijska ekipa čestitala je ovom uspješnom glumcu njegov 33. rođendan, a Stefan je zajedno s kolegama Doris Pinčić, Ivanom Hercegom te Franom Perišinom ugasio svjećicu na torti složenoj od slasnih muffina.

Prije par dana Stefan je za kamere 'IN magazina' izjavio da dugo nije vidio takvu harmoniju na setu kao na snimanju 'Larina izbora'. 'Iako snimam cijeloga dana, otkad sam stigao na set zbog čestitki i poklona koje sam dobio od svojih divnih kolega i cjelokupne ekipe 'Larina izbora' dan mi je apsolutno proletio. Zbog tempa snimanja za dodatno slavlje morat ćemo pričekati vikend, a onda ću im se pošteno odužiti na nekom tulumu do zore', izjavio je Stefan povodom svog rođendana.

Trenutačno gledatelji Stefana prate u ulozi Nikše, koji se s Jašom bori za ljubav prelijepe Lare. Glumac Stefan Kapičić ostvario je mnogobrojne uloge u svjetskim hit serijama poput '24' i 'Zakona brojeva'. Ovog perspektivnog glumca gledatelji će uskoro moći vidjeti i u novom filmu 'Big Miracle' u kojem je utjelovio kapetana Yurija Nikolayeva. Tamo će Stefan stati uz bok proslavljenim holivudskim zvijezdama poput Drew Barrymore i Teda Dansona.