MARKO NAPADA

'Ja bih da me poljubiš...'

03.12.2008 u 09:00

Bionic
Reading

Marko je po službenoj dužnosti prije spavanja imao rafalni napad romantikom na Rinu, koja ne zna što ju je snašlo

Rinaje sva u čudu od Markovih izljeva ljubavi jer, kako kaže, nije spremnana takve 'sciocchezze'. On joj je na to rekao da joj izjavljuje ljubavjer mu paše kad tako lupa okicama.

Obrušio se i na Ivana M. jer smatra da bi mu on trebao prići kaomuškarac muškarcu i pitati 'što ti gotiviš moju žensku', a ne da bježiod njega po kući. 'Neka Mrkva kaže je l' te smijem simpatizirati',inzistirao je. On je na to Rini kratko rekao da ako Marko nešto želi snjom, njemu ne smeta. Doduše, vraćao se u sobu u kojoj noćas ne spavadesetak puta, sve dok Marko nije Bigija tražio pjesmu 'Dabogda te vodaodnijela'.

Markoje cijelu večer bio uporan u svom osvajanju. 'Pokaži mi kako menegrliš. Probudi me u satu privatnosti, šutni me nogom, a možeš me ilijepo podragati i poljubiti. Kako bi se mi ljubili?', pitao ju je, aona je zapanjeno rekla da nije razmišljala o tome. 'Želim da mepoljubiš prije kraja. Zanima me je l' ti jezik tvrd ili mekan', lančanoje ispaljivao, dok je Rina zabezeknuto ponavljala kako joj je neugodno,a Ornela vrištala od smijeha.

Svojje naum preveo u nogometnom žargonu: 'Ivan je imao loptu, a ja sampripremam teren. U špici sam napada, doživio sam transfer.' Dodao je damu je baš fino kad mu Rina kaže mačak, tako da bi on nju zvao 'anđele'i 'mišu mali'. Pitao ju je, je li joj zgodan i može li je vani izvestina večeru, na što je sve potvrdno odgovorila. 'Daj da te izmasiram,ljepotice', žicao je uporno, a ona je zbunjeno rekla: 'Ne bih ništa,hvala'.

Uvjerena da je Marko zbilja zatreskan u nju, odšuljala se Mrkvi u sobu da mu kaže kako od sutra itekako spava s njom...