TV MARKO NAPADA

'Ja bih da me poljubiš...'

  • Autor: tportal
  • 3.12.2008 10:47:19
  • 3.12.2008 9:00:00

Marko je po službenoj dužnosti prije spavanja imao rafalni napad romantikom na Rinu, koja ne zna što ju je snašlo

Rina je sva u čudu od Markovih izljeva ljubavi jer, kako kaže, nije spremna na takve 'sciocchezze'. On joj je na to rekao da joj izjavljuje ljubav jer mu paše kad tako lupa okicama.

Obrušio se i na Ivana M. jer smatra da bi mu on trebao prići kao muškarac muškarcu i pitati 'što ti gotiviš moju žensku', a ne da bježi od njega po kući. 'Neka Mrkva kaže je l' te smijem simpatizirati', inzistirao je. On je na to Rini kratko rekao da ako Marko nešto želi s njom, njemu ne smeta. Doduše, vraćao se u sobu u kojoj noćas ne spava desetak puta, sve dok Marko nije Bigija tražio pjesmu 'Dabogda te voda odnijela'.

Marko je cijelu večer bio uporan u svom osvajanju. 'Pokaži mi kako mene grliš. Probudi me u satu privatnosti, šutni me nogom, a možeš me i lijepo podragati i poljubiti. Kako bi se mi ljubili?', pitao ju je, a ona je zapanjeno rekla da nije razmišljala o tome. 'Želim da me poljubiš prije kraja. Zanima me je l' ti jezik tvrd ili mekan', lančano je ispaljivao, dok je Rina zabezeknuto ponavljala kako joj je neugodno, a Ornela vrištala od smijeha.

Svoj je naum preveo u nogometnom žargonu: 'Ivan je imao loptu, a ja sam pripremam teren. U špici sam napada, doživio sam transfer.' Dodao je da mu je baš fino kad mu Rina kaže mačak, tako da bi on nju zvao 'anđele' i 'mišu mali'. Pitao ju je, je li joj zgodan i može li je vani izvesti na večeru, na što je sve potvrdno odgovorila. 'Daj da te izmasiram, ljepotice', žicao je uporno, a ona je zbunjeno rekla: 'Ne bih ništa, hvala'.

Uvjerena da je Marko zbilja zatreskan u nju, odšuljala se Mrkvi u sobu da mu kaže kako od sutra itekako spava s njom...

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više