DOLAZI LIDIJA KRALJ?

Tomislav Gretić napušta žiri Masterchefa

30.11.2011 u 12:29

Bionic
Reading

Nakon što je odbio sudjelovati u showu jer se ne slaže s pripremom zamrznute hrane, sada je to i potvrdio zbog termina u kojem će se snimati novi 'Masterchef'

Iako je već u lipnju najavio da neće sudjelovati u drugoj sezoni jer se ne slaže s odlukom da se kuha zamrznuta i konzervirana hrana, sada je Tomislav Gretić to konačno i potvrdio zbog termina snimanja showa. 'Odlazim iz ‘Masterchefa’ jer je snimanje emisije produljeno s kraja ožujka na kraj svibnja, a moram biti u Rovinju, gdje radim, i slagati menije za sezonu', rekao je Tomislav Gretić za 24sata i dodao da bi radije kuhao, nego bio na televiziji u žiriju, ako mora birati.

Tomislavov odlazak mogao bi rezultirati i odlaskom drugog člana žirija, Radovana Marčića, koji je napomenuo da s ljudima koji nisu profesionalci ne želi raditi. 'Jako mi je žao što Tom više neće biti sa mnom i Matom Jankovićem. Nisam još potpisao ugovor, tako da bih i ja mogao otići, posebno ako dovedu nekoga tko je nestručan. Gretića je teško zamijeniti, on je veliki profesionalac', smatra Marčić.

Tomislava Gretića mogli bi naslijediti vlasnica restorana Lidija Kralj ili kuhar David Skoko, koji su gostovali u showu kao 'izazivači' natjecatelja. Lidija je u showu spojila kontinentalnu s morskom kuhinjom. Navodno je dobila niske ocjene, a Gretić joj je dao samo dva boda.