TV IZABERITE!

Koja je ljepotica bolja za Jakova Zlatara?

  • Autor: M. Ć
  • 30.11.2011 14:27:07
  • 30.11.2011 9:57:04

Svojim glasom sudjelujte u misiji odabira najbolje djevojke za glavnog junaka 'Larina izbora'

Seriju 'Larin izbor' obilježili su ljubavni trokuti glavnih glumaca. Tako je Lara krenula dalje te se udala za Nikšu nakon što je za svojim Jakovom tugovala godinu i pol dana, dok je Jakov preživljavajući s Lejlom na pustom otoku, njoj dao nadu da mogu imati zajedničku budućnost. Za koju djevojku vi navijate?

Lejla je djevojka koja je mnogo pretrpjela. Spašavajući se od svog muža, jemenskog seoskog mafijaša kojemu je bila četvrta žena i od kojeg je trpjela sustavno zlostavljanje, odlučla je pobjeći i sakriti se na brod čiji je kapetan Jakov Zlatar.

Lejla je strastvena i vrlo inteligentna žena, a kada upozna Jašu fanatično se zaljubi u njega. Kako su zajedno završili na pustom otoku, Lejla zbog ljubavi prema Jaši nauči hrvatski. Lejla i Jaša su se na otoku voljeli, no nakon što su se spasili s otoka i došli u Split, Jaša joj je rekao da je nikada neće voljeti kao što voli Laru. Zbog očaja Lejla pokuša samoubojstvo, no u tome je spriječava Lara. Kasnije ona odluči postati slična Lari jer očajnički želi Jašinu pažnju.

Nova TV
Na vjenčanju Lare i Jakova
Nitko nije tako dobar i tako lijep kao Lara u 'Larinu izboru'. Ona jako voli svoga Jašu, a s njim ima i dijete. Nakon što su je njegovi nepravedno izbacili iz kuće, Lara saznaje da je udovica te sama zasuče rukave i sama se brine za svoje dijete. Ne znajući da je nakon godinu i pol dana Jakov došao u Split, Lara daje priliku Nikši Ivanovu koji je u nju bezglavo zaljubljen.

Iako ne može zaboraviti Jašu, nakon nagovaranja svojih prijatelja Nikši daje šansu. Jakov se odriče svoje majke koja je izbacila Laru iz kuće te odluči napraviti sve da bi Laru vratio.
Glasujte koja od ovih djevojaka je idealna za kapetana Jakova Zlatara
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više