TV TV POTREBA

Dajte im talk show

  • Autor: D. Jagatić
  • 14.4.2009 9:01:26
  • 14.4.2009 9:00:00

Predlažemo 10 voditelja koji bi prema našem mišljenju bili idealni domaćini talk show emisija na televizijama u Hrvatskoj

Iako je format talk showa na televizijama širom svijeta izuzetno prihvaćen, pa su i voditelji među najpopularnijim javnim osobama na svijetu (Oprah Winfrey, Larry King, Jay Leno, Conan O'Brien…), na televizijama u Hrvatskoj talk show je rijetka pojava. Aleksandar Stanković je iznimka, no nema sumnje da postoji još čitav niz osoba iz javnog života koje bi bez problema mogle biti sjajni voditelji i domaćini talk showa emisija, čime bi se automatski podigla gledanost.Daniela Trbović

tportal / Martina Kenji

Ako je netko zaslužio svoj talk show, onda je to definitivno ona. Brza na jeziku, još bržih misli, inteligentna, lijepa i šarmantna, bez trunke treme i s odličnim rejtingom. Možda talk show posvećen intimnim pitanjima, problemima u krevetu, seksu, odnosima… Pametan urednik ponudio bi joj da sama osmisli svoj talk show i osigurao joj budžet i potreban tim ljudi kojima bi ona bila urednica te voditeljica talk showa s iznimnim postotkom gledanosti.

Naziv talk showa: 'U krevetu s Danielom'
Televizija: HTV
Termin: Petak, 22.00 (1. program)Stjepan Mesić


predsjednik.hr


Kada ode u mirovinu i povuče se s političke scene, mogla bi ga kupiti jedna od televizija u Hrvatskoj i ponuditi mu talk show. Šarmantan je, elokventan i popularan, dovoljno da bude dobar domaćin i natjera svoje goste da progovore o nekim zakulisnim političkim igrama iz svoje karijere. Istovremeno bi mogao komentirati aktualnu političku situaciju, ali i gurmanske i hedonističke slabosti te pričati viceve.

Naziv talk showa: 'Državnička posla'
Televizija: Koja više plati (HTV – 1. program)
Termin: Nedjelja, 18.00


Damir Martinović Mrle


Dallas Records


Nema sumnje da je svojim dosadašnjim medijskim istupima pokazao svoju privlačnu stranu pred kamerama na televizijama u Hrvatskoj. Dovoljno opscen, neobziran i vulgaran da ima svoj talk show u sitnim noćnim satima. Prljava strana glazbe, intiman pogled na glazbu iznutra, bez dlake na jeziku, bez kondoma na penisu, bez cenzure u eteru. Život kolega sa scene u backstageu i izvan očiju javnosti.

Naziv talk showa: 'Backstage pas'
Televizija: Nova TV
Termin: Ponedjeljak, 24.00Neven Ciganović


RTL

Stilist s vlastitim talk showom i bičem kojim tjera svoje sugovornike da progovore o najintimnijim detaljima svog života, s naglaskom na bizarnostima, seksualnim sklonostima, modi, eventima i ostalim stvarima iz javnog života koje Cigi susreće svakodnevno.

Naziv talk showa: 'Toy Boy Show'
Televizija: Nova TV
Termin: Nedjelja, 24.00 (iza 'Red Carpeta')Robert Knjaz


tportal / Velimir Grgić

Ima li osim Trbovićke boljeg izbora za voditelja talk showa čiju biste emisiju čekali s najvećim nestrpljenjem? Dovoljno je šašav, originalan i nepredvidljiv da vas iznenadi odabirom gostiju u svakoj epizodi i pitanjima koja će vas nasmijati do suza i oduševiti originalnošću. Treba mu ponuditi dovoljno novca i gledanost je zagarantirana. Ekipa već ima odavno, a teme najbolje bira sam.

Naziv talk showa: 'Robert Te Dir'o'
Televizija: RTL
Termin: Utorak, 20.00 (kad se ne zna što će zapravo biti na programu)
Antonija Blaće


RTL

Već ima dovoljno voditeljskog staža da se upusti u talk show. Šarma joj ne nedostaje, snalažljivosti još manje, a tema bi joj trebala biti vezana uza sve likove koji su preživjeli neki reality show ('Big Brother', 'Celebrity Big Brother', 'Farma', 'Story Super Nova Talent Show', 'Hrvatska traži zvijezdu', 'Nedjeljom u dva', 'Lica nacije'…). Dovoljno traumatično iskustvo za svakog poštenog tinejdžera i sve koji ne žele prestati biti tinejdžeri da ih Antonija preispita napreskokce o njihovom iskustvu boravka pred kamerama i vremenu koje su proveli kao instant zvijezde.

Naziv talk showa: 'Kod Blaće se ne plače'
Televizija: RTL
Termin: Srijeda, 22.00Simona Gotovac


Ivana Marinić Kragić


Zamislite da za istim stolom pred kamerama sjede Simona Gotovac i Mirko Ilić ili Simona i Slavoj Žižek, Miroslav Radman, Vjekoslav Šutej… Dakako, tema razgovora bila bi vezana uz njihov izuzetan uspjeh u svijetu, ali na način kako to vidi, razumije i tumači Simona. Jedini problem bio bi nagovoriti te ljude da sjednu s njom za isti stol.

Naziv talk showa: 'IQ'
Televizija: Nova TV
Termin: Nedjelja, 12.00


Alka Vuica


alka-vuica.com

Nema toga kog ne poznaje, nema toga s kim nije surađivala, nema toga o kojem ne zna njegovo prljavo rublje, nema ni dlake na jeziku, elokventna je i dovoljno ju je lijepo za vidjeti na ekranu da priča sat vremena o skandalima i aferama na estradi od Vardara do Triglava, s akterima ex-Yu scene u kontakt programu. Emisija ne može promašiti, može se dobro prodati drugim televizijama u regiji, a ona može dogovoriti nekoliko gaža više.

Naziv talk showa: 'Al Ka P(h)one'
Televizija: Nova TV
Termin: Ponedjeljak, 22.00Tarik Filipović


HTV

Godinama je već poznato koliko je dobar televizijski voditelj i kako šarmantno i ženama nadasve privlačno razgovara s natjecateljima u kvizovima koje je vodio na HTV-u. Štoviše, svaku je priliku koristio da pokaže svoje glumačko i imitatorsko umijeće, pa je nekako logično da i Tarik ima svoj talk show. Svijet glumaca, svijet kazališta, svijet filma i svega onoga što prati život na daskama njega i njegovih kolega. Nema sumnje da bi zahvaljujući njemu takav svijet mnogima postao još draži, primamljiviji i atraktivniji, a kazališta još posjećenija.

Naziv talk showa: 'Tik Tak Tarik Talk Show'
Televizija: HTV, ili tko više ponudi
Termin: Srijeda, 20.00Siniša Škarica


tportal / Martina Kenji


Zbog zasluga za (raspjevani) narod i životnog staža koji je posvetio rocku i popu Siniša Škarica je idealna osoba za talk show posvećen rock'n'rollu od pamtivijeka do danas ili, bolje, od Mlinarca do Ede Maajke. Ugodni razgovori s ljudima koji su stvarali rock na ovim prostorima upotpunjen rijetkim video snimkama. Obrazovni program, lektira, obavezno za gledati, nostalgija, škola… Sto posto gledano!

Naziv talk showa: 'Viša škola rock n' rolla'
Televizija: HTV
Termin: Nedjelja, 20.00 (2. program)


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više