PLES SA ZVIJEZDAMA

Hrvoje Šalković otplesao svoje

19.11.2011 u 22:18

Bionic
Reading

Hrvoje Šalković i Lejla Bjedov ispali su iz 'Plesa sa zvijezdama', a Marko Tolja i Ana Herceg ponovno su briljirali, na što su se čak i voditelji našalili pitanjem: 'Može li bolje od Marka Tolje?'

'Ples sa zvijezdama' nastavlja se bez Hrvoja Šalkovića i Lejle Bjedov. 'Pristao sam na ovaj šou jer sam mislio da ću nešto naučiti, no znam manje nego prije dva mjeseca', rekao je Šalković i u šali ironično dodao da je dobio sve što je htio. 'Smršavio sam i stekao nove prijatelje', zaključio je. Njegova partnerica Lejla kroz smijeh je dodala: 'Hvala svima na razumijevanju.'

Početak 'Plesa sa zvijezdama', koji su plesom slowfox otvorili Hrvoje i Lejla, obilježio je nesporazum koji je doveo do toga da je par ponovno morao izvesti svoju plesnu točku, što je zbunilo sve prisutne. Šalković je priznao da se osjeća kao gluha svinja, a Milka Babović čestitala je Lejli na strpljenu, no i Hrvoja je pohvalila. 'Napredovali ste, ali nemojte se stalno žaliti jer ste se sami uvalili u ples', rekla je Milka, što je par malo ohrabrilo - sve dok nije vidio bodove kojih je ukupno bilo 19.

Hrvoje Kraševac i Jelena Perčin plesali su paso doble i od žirija dobili 27 bodova. Jelena ni ovoga puta nije razočarala izgledom pojavivši se u raskošnoj i izazovnoj crvenoj haljini. No činilo se da je kritika žirija na račun držanja nije baš razveselila.

Mirjana Žutić i Denis Ahmetašević od žirija su dobili same pohvale uz komentare da je to bio najbolji standardni ples, na što je Mirjana dodala da je upravo slowfox najteži standardni ples. Žiri je u brojkama izrazio svoje mišljenje o tom nastupu plesnog para davši mu 30 bodova.

Nakon otplesanog paso doblea najveću podršku publike dobili su Ana Herceg i Marko Tolja, koji se šalio na račun svog toreadorskog kostima, no malo manje se šalio na račun plesa. 'Mrzim paso doble i psihički sam pukao ovaj tjedan', rekao je Marko, ali ga je ubrzo utješio žiri od kojeg su dobili 31 bod. 'Može li se bolje od Marka Tolje?', kroz smijeh su zaključili Duško i Barbara.

Uz pjesmu 'Fly me to the moon' slowfox su plesali Lana Banely i Damir Horvatinčić. Lana je zablistala u bijeloj haljini otvorenih leđa koja podsjeća na vjenčanicu. 'Lijepa silueta, fantastično, čestitam', rekao je Elio, a s pohvalama se složio i ostatak žirija dodijelivši im dosad najbolja 34 boda.

Uspuhana Martina Tomčić, opasnog pogleda i strastvenog nastupa, sa svojim učiteljem Markom Hercegom osvojila je žiri koji ih je nagradio sa 35 bodova. Iz usta Dinka Bogdanića izlazile su samo riječi hvale. Pala je i prva, ali i zadnja desetka večeri, koju je dala Milka Babović, i to upravo za ovaj par.

Iduće subote pet parova plesat će sambu.