TV OČAJ I SUZE

Ornela: 'Ja sam ih posvađala!'

  • Autor: tportal
  • 2.12.2008 23:33:05
  • 2.12.2008 22:00:00

Ornelina lagana grižnja savjesti tijekom dana je prerasla u očaj kada je shvatila da Mrkva i Rina praktički više ne razgovaraju

U ispovjedaonici za dnevne izjave, Ornelica je briznula u plač. Kada je dobila tajni zadatak da ih rastavi, bila je oduševljena jer je mislila da će joj to biti super zabavno. No, vrag je uzeo šalu i njih dvoje, osim što su se noćas gotovo potukli, uopće ne komuniciraju. Ornela sebe vidi kao krivca budući da je takva situacija rezultat njezinih spletki.

 

'Lažem, dvolična sam', jecala je. Priznaje da joj je oklada s Rinom poslužila kao paravan za to da može nesmetano lobirati kod jednog protiv drugog jer kako međusobno ne razgovaraju, ne mogu provjeravati Orneline riječi. A da bi skrenula pažnju sa svoje misije, naglas govori da sigurno Marko ima tajni zadatak, da slučajno netko ne bi posumnjao u to da ga upravo ona obavlja.

Također se osjeća jadno jer shvaća da je svi stanari doživljavaju kao 'kuju' budući da sjedne strane pleše oko Mrkve, a s druge potpaljuje vatru između Rine i Marka. Svjesna je da bi rezultat njezine misije i njezina ponašanja moglo biti to da je stanari zamrze i nominiraju na sljedećim nominacijama.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više