UNATOČ OKRUTNOM HUMORU

Ricky Gervais ponovno vodi Zlatni globus

17.11.2011 u 09:29

Bionic
Reading

Britanski će komičar voditi i sljedeće izdanje Zlatnog globusa iako se njegove okrutne šale koje je izgovarao vodeći dodjelu nagrada u protekle dvije godine nisu svidjele najjačim imenima filmske industrije

Ricky Gervais bit će voditelj sljedeće dodjele Zlatnog globusa, piše stranica ShowbizSpy.

Britanskog komičara potvrdio je kao domaćina ceremonije organizator nagrade Hollywood Foreign Press Association (HFPA) nakon što se tri tjedna spekuliralo o voditelju.

'Nakon više tjedana glasina konačno službeno objavljujemo - Ricky Gervais će se vratiti kao domaćin Zlatnog globusa treću godinu zaredom', piše na službenim stranicama Zlatnog globusa.

Još se jučer spekuliralo da su članovi HFPA podijeljeni oko toga hoće li ponovno pozvati Rickyja nakon što se posljednje dvije godine na dodjeli nagrada žestoko šalio na račun nekih od najvećih imena filmske industrije, a nisu bili pošteđeni ni Angelina Jolie i Johnny Depp

Mnogi su članovi rekli da su ljuti na mrežu NBC jer ih iz te mreže prisiljavaju da ponovno prihvate Gervaisa kao voditelja dodjele nagrade te se boje da bi se Zlatni globus mogao pretvoriti u 'The Ricky Gervais Show'. Jedan je izvor rekao da nije najugodnija činjenica pozvati goste na zabavu da bi ih se onda ponižavalo i vrijeđalo. No da su odbili britanskog komičara, izgledalo bi kao da se ne znaju šaliti na vlastiti račun.

Dodjela nagrade Zlatni globus održat će se 15. siječnja u hotelu Beverly Hilton. Pogledajte kako su izgledale njegove šale na prethodnoj dodjeli: