TV ISPAO MIRO UNGAR

Hrvoje Šalković u nevjerici primio vijest da ostaje u šouu

  • Autor: Maja Ćurić
  • 13.11.2011 10:46:40
  • 12.11.2011 22:21:37

Treća epizoda šoua 'Ples sa zvijezdama' bila je vesela. Atmosfera je bila ushićena i strastvena, gotovo približna onoj komentatora Drage Ćosića nakon prvog gola u povijesnoj utakmici između Hrvatske- Turske. Plesao se tango i jive, a kao kod svake utakmice, bilo je tu proklizavanja, previše korištenja nogu te neuspjelih pokušaja

'Dobra večer, svi favoriti! Dobra večer, Hrvoje Šalkoviću!' pozdravio je Duško Ćurlić sve kandidate na početku što je nasmijalo publiku, ali i obilježilo cijelu emisiju, jer iako mu je vidljivo neugodno plesati, Hrvoje Šalković pleše i dalje.

Šarmantni Miro Ungar i zgodna Marija Stošić prvi su izašli u boj. Njihov tango bio je pravi vrtlog strasti uz male gotovo nevidljive nepravilnosti. Žiri je bio zadovoljan, osim komentara da su Mirina ramena pretjerano skočila gore. Milka je bila zadovoljna Mirinim performansom s obzirom na to da ona tako ne pleše u svojim godinama. Davor je dao kompliment da je Miri savršeno stoji frak. Par je dobio dvije osmice, sedmicu i peticu, što su najbolje njihove ocjene. No na kraju su ipak ispali.

Nakon njih na stage je izašao par od kojeg se najviše očekuje - Lana Banely i Damir Horvatinčić. Lana je bila sretna jer je mogla pokazati nešto atrakcije iz taekwondoa. Lana i Damir potpuno su se raspojasali na i dali su sve od sebe. Lana je savršeno koristila noge, rekli su iz žirija, no to ih nije kupilo jer im je u tome nedostajalo ženstvenosti, a to ih je dovelo do samog ruba ispadanja.

Čovjek koji priznaje da je najlošiji plesač, opet je imao pravo. Hrvoje Šalković pokušao je biti strastveni plesač tanga koje je mnogo puta imao priliku gledati uživo. Hrvoje je više izgledao kao štanga na kojoj se njegova partnerica Lejla prekrasno vrti. Ples je više izgledao kao hod, ali opet sve su osvojili svojim osmjesima. Hrvoje Šalković rekao je da ne može hodati od treme. 'Nemojte voditi cure na ples!' dodao je Davor Bilman koji je Hrvoju dao ocjenu motivacije - minus trojku.

Martina Tomčić i Marko plesali su jive. Martina je rekla da je morala utjeloviti djevojčicu od petnaest godina što joj je bilo teško. No u plesu je Martina otpustila sve kočnice i vrlo uvjerljivo skakutala. Uz to nije zaboravila na glumu, pa je sve izgledalo kao zabavna igra lovice. U plesu su se malo pokliznuli, a ocjene su bile solidne, sve same šestice.

Dosadašnji najveći štreberi šoua, Marko Tolja i Ana Herceg, opet su se pokazali favoritima. Marko i Ana su se pokazali kao najstrastveniji i najrastezljiviji plesačima. U plesu je pao i šamar, tako da je strast bila na vrhuncu. Plesali su bez greške. Marko je pokazao izniman talent za najzahtjevnije korake, a držanje je bilo kao da uz hrvatsku ima argentinsku putovnicu. Zato i jesu osvojili najbolje ocijene, a i pala je prva desetka.

Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić opet su pokazali kako dobro skaču. Savršeno skladni poskakivali su, skakutali i preskakivali se. Sve u svemu, Denis je pokazao zavidnu ritmičnost i energiju za ples. Na kraju se žiri pokazao vrlo ravnodušnim prema njihovoj inspiraciji Divljim zapadom.

Senzacionalna Jelena Perčin i Hrvoje Kraševac pokušali su dočarati pravi tango i u tome su uspjeli. U svojoj izvedbi izgledali su kao jedno, a Jelena je dala svoj maksimum. Za svoj ples dobili su i maksimalan iznos decibela iz publike koja je vrištala iz petnih žila. Napokon je i žiri bio zadovoljan te je pola stručnjaka ostala bez riječi. Zbog toga su i pobrali same devetke!
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više