TV GLAVNO DA SE SNIMA

Rina priznala da nikad ne bi donirala novac pozivom

  • Autor: tportal
  • 2.12.2008 20:47:28
  • 2.12.2008 20:00:00

Rina cijeli dan muku muči s osmišljavanjem rečenice kojom poziva gledatelje na sudjelovanje u humanitarnoj akciji

 

Iako uvijek daje novac prosjacima, ipak 'ne bi zvala neki tamo broj' da pomogne nekoj humanitarnoj akciji. Doduše, vjerojatno nije ni ona jedina, jer su još neki stanari izrazili sumnju u funkcioniranje takvih akcija. Dodala je da joj je ovim putem neugodno 'žicati' (?!) ljude da daju svoj novac.

No Rini su na pameti druge stvari vezane uz snimanje humanitarne poruke, prvenstveno kako će ispasti pred kamerama. Zato je pred Sabinom i Krešom uvježbavala svoj govor iako bi se on trebao sastojati od rečenice-dvije.

 

 

Ajme majko, ubi me Bože, koje sranje', zapomagala je dok joj nikako nije polazilo za rukom zapamtiti kako se akcija zove i koji je broj telefona za donacije. Kako kaže, užasno joj je smišljati (?) takve stvari, a problema ne bi imala da je dobila gotov tekst koji mora izgovoriti. Kako kaže, čak i Tatjana Jurić super izgleda na televiziji jer 'ženska tamo čita'.

Kada ju je Bigi pozvao u ispovjedaonicu, prvo se morala urediti, jer i u ovakvoj prigodi kult njene ljepote očito mora biti štovan. U ispovjedaonici je pisala šalabahter, a nakon dvije verzije, gnjavila je Bigija da obavezno pusti onu bolju. 'Mogu još jednom, je l' ti se žuri? Nećeš pustiti moje grimase, ha?' Na to joj je BB odgovorio: 'Rina, ovo je humanitarna akcija!', dajući joj do znanja da možda nije uvijek najvažniji njezin izgled, nego dobar dojam koji ostavi pred kamerama.

 

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više