'SLATKI BOŽIĆ'

Masterchefica Nastasja Fišter dobila svoj TV šou

10.11.2011 u 12:06

Bionic
Reading

Natjecateljica Masterchefa Nastasja Fišter vodi gledatelje kroz slatki meni i zagrijava ih za blagdansko razdoblje uz miris bakinih kolača subotom u poslijepodnevnom terminu od 19. studenog na Novoj TV

Tijekom Adventa, točnije od 19. studenog, natjecateljica Masterchefa Nastasja Fišter i sama će se prisjetiti najljepšeg mirisa iz albuma svojih uspomena,  bakinih kolača. Kao vrsna mlada kuharica u svojoj će emisiji pokazati kako pripremiti tradicionalne božićne slastice, kako ih prilagoditi modernim načinima pripreme i detaljno pojasniti pripravu kolača od najjednostavnijih do najzahtjevnijih.

Uz Nastasju ćemo naučiti kako naslijediti majstoriju baka dok nastaju medenjaci, paprenjaci, šape, fritule, roščići i makovnjače. Savjetovat će gledatelje kako od kolačića stvoriti slatke darove za najmlađe, a tradicionalni božićni doručak pretvoriti u preslatko obiteljsko iskustvo. Vidjet ćemo kako nastaju ekskluzivne svečane torte, ali i zaviriti u svijet da bismo saznali kakva desertna čarolija vlada u drugim zemljama.

Dok slaže adventski vijenac, šeće se Dolcem, ispija kuhano vino ili zamata darove, Nastasja će nizati fantastične recepte u emisijama 'Bakin Božić', 'Dječji Božić', 'Božićni doručak', 'Božić u svijetu' i 'Božićne torte'.