EVO ŠTO VI KAŽETE

Ima li što čudnovatije od muškog trbušnog plesa

09.11.2011 u 10:29

Bionic
Reading

Iako smo u konkurenciju čudnovatih talenta stavili discipline koje ne znamo niti izgovoriti, kao najčudniji talent u dosadašnjem 'Supertalentu' izabrali ste – muški trbušni ples

Muški trbušni ples do srca svih vas dotjerao je Vjekoslav Didović, koji je odličnim nastupima oduševio brojne gledatelje. Koliko je ostao upečatljiv, pokazuje i prvo mjesto na popisu najčudnijih čudnih talenata sa 26 posto ukupnih klikova.

Drugo mjesto u prilično gustoj konkurenciji osvojilo je sviranje na lišću, od kojeg je Tomo Miković napravio čistu umjetnost, dok je treću poziciju zauzeo kipar bez dlijeta, Josip Župarić na motorki.

Pobjednik prve sezone, senzacionalni Tihomir Bendelja, napravio je veliku reklamu twirlingu, ujedno ga smjestivši na visoko četvrto mjesto naše male i opako čudne top liste.

Slijede dva talenta koji izviru iz glasa – jodlanje i pjevanje na sanskrtu, da bi sedmo mjesto zauzeo ples s utegom, gyrija. Posljednja tri mjesta pripadaju plesnim disciplinama i to, redom, rasplesani pas, rasplesani trbuh u društvu zmije i rasplesana božica Šiva

Vjekoslav Didović