JELENA TUŽNA ZBOG TATJANE

Hrvoje smatra da je bio najlošiji, Tatjana imala loš predosjećaj

06.11.2011 u 12:50

Bionic
Reading

Druga emisija HRT-ovog 'Plesa sa zvijezdama' donijela je i prvo ispadanje – show nakon glasovanja publike napuštaju Tatjana Jurić i Robert Schubert

Unatoč napuštanju emisije Tatjana, koja je plesala quickstep, nije bila razočarana.

'Za mene je ovo možda malo bilo i očekivano jer sam imala neki osjećaj od jučer, ne znam zašto, ali to je valjda ona neka ženska intuicija. Ipak, drago mi je što smo se bodovno smjestili više na ljestvici, a još mi je više drago što sam doživjela jedno jedinstveno iskustvo. Naučiti plesati zaista je moguće', rekla je Tatjana neposredno nakon emisije.

Nastup Denisa Ahmetaševića, jednog od sinoćnjih favorita, žiriji je ocijenio kao veseo i pun života, što je i sam najavio. Njega je Tatjanino ispadanje iznenadilo.

'U najavi sam rekao, prašit će se dvorana, ljudi vole vidjeti dinamiku, a nama to leži kao paru. Ispadanje bilo koga nije drag slučaj, mi se na tim probama družimo i povežemo, iznenađen sam što je Tatjana ispala.'

Iako je zadovoljna svojim nastupom, i Jelena Perčin ipak je bila pomalo tužna zbog Tatjaninog ispadanja.

'Nekako smo sve bliži jedni drugima, teško podnosim kada netko ispadne, bilo bi najbolje kada bi svih osam parova moglo doći do kraja pa da se objavi pobjednik, ali, eto, takva je koncepcija šoua, veselim se još jednom nastupu', kazala je.

Hrvoje Šalković rekao je kako ne bi bio razočaran da je on ispao, jer smatra da nije tako dobar plesač.

'Nisam previše zadovoljan nakon emisije jer je Tatjana ispala koja je super cura i plesačica i naravno da ne mogu likovati. Realno, ja tu najlošije plešem, kažu da je ovo šou, a ne natjecanje, valjda sam prošao na publiku, da je po plesu, bilo bi zasluženo ispadanje', bio je iskren Hrvoje.

Prvo mjesto po glasovima žirija i prvim rezultatima glasovanja publike dijele Martina Tomčić i Marko Herceg te Denis Ahmetašević i Mirjana Žutić.

Martina Tomčić plešući rumbu dobila je pohvale žirija za svoj nastup, za koji je Elio Bašan rekao kako je bila dobitna kombinacija te naglasio kako su pogodili karakter plesa.

'Proba je bila kudikamo bolja, ali valjda je to tako, u svakom slučaju zadovoljna sam što sam preživjela jer me rumbe bilo jako strah. Ponosna sam na sebe, jer sam uspjela dotaknuti onaj moment da uživam u njoj, iako sam tehnički neke stvari mogla puno bolje, ali takav je život', kazala je Martina.

Favorit iz prve emisije Marko Tolja ovoga puta nije dobio devetke od članova žirija, ali suci barem nisu štedjeli na – pohvalama. Davor Bilman pohvalio ga je za jako dobro držanje, a Elio za fantastičan ples.

'Joj, prošla je ta rumba i sav sam sretan, valcer mi je bio puno bolji i ljepši, rumbu smo prošli, za nju čak i profesionalci kažu da je jedan od najtežih plesova', priznao je Marko.

Lana Banely veoma je zadovoljna što je primijećen njezin napredak u odnosu na prvu emisiju.

'Presretna sam kada smo i ja i žiri vidjeli da sam napredovala, meni je cilj napredovati iz plesa u ples, iz emisije u emisiju. Sretna sam jer sam imala upola manje treme nego u prošloj emisiji, što se i vidjelo', rekla je Lana.

Miro Ungar pak nije bio zadovoljan večerašnjem ocjenama žirija jer smatra da je na pozornici pokazao više, što večeras nije prepoznato.

'Jako sam zadovoljan nastupom, a mislim da ocjene nisu bile odraz kvalitete mog plesa, ovaj puta sam dobio manje, očekivao više, ali to je tako. Hvala bogu da prelazim u normalne cipele!', kazao je.

Treća emisija druge sezone na rasporedu je već sljedeće subote, kada nas očekuje drugo ispadanje.