KAO IZ BAJKE

Najljepše ljubavne priče domaćih reality šouova

04.11.2011 u 09:58

Bionic
Reading

Ako želite naći bolju polovicu, statistički gledano, najbolje je da odete u neki reality šou, gdje vam je smještaj osiguran, a vi sve snage možete usmjeriti na to jeste li stvoreni jedno za drugo ili ne. Nekima je to uspjelo

Da, da, ljubav je, čini se, u reality zraku! Ovi ljudi uspjeli su naći svoje bolje polovice sudjelujući u reality šouu. Blago njima!

Jelena Bosančić i Josip Ivančić

Ovih dana najviše se priča o krunidbi ljubavi između Josipa Ivančića i Jelene Bosančić. Oni su se upoznali na Farmi gdje je i započela njihova ljubavna priča. Sretni par za mjesec dana će se vjenčati te će živjeti do kraja života u Tomislavgradu. Josip je Jelenu zaprosio u Vodicama, na njezin 28. rođendan. Jelena će, po navodima 'In Magazina', nositi deset kilograma tešku vjenčanicu od kristala Swarovski. Od bivših farmera na svadbu je pozvan samo Elio Pisak, s kojim su ostali u dobrim odnosima.

Violeta Halitaj i Nikša Keketović
I prije senzacije koja se stvorila oko Nikole Nemeševića Nemeša i Marijane Čvrljak u ovogodišnjem 'Big Brotheru', u sezoni 2006/07. dogodila se ljubav između Nikše Kekezovića i Violete Halitaj. Oni su se, baš kao Marijana i Nemeš, zaljubili u BB kući, voljeli se i sve radili pred kamerama. Nakon izlaska iz Kuće, Violeta se preselila Nikši u Split, a za sljedeću godinu planiraju svadbu.

Nedavno smo sreli Violetu u Splitu, a ona nam je potvrdila da njihova ljubav ide na sljedeću razinu. 'Da, dogodine je vjenčanje. Preselila sam se u Split iz Rijeke. Baš sam nedavno zvala prijateljice u Rijeku, pa su mi rekle da pričam kao Dalmatinka. Grad mi je predivan, a nas dvoje uživamo', rekla je zadovoljna Violeta koja podržava ljubav Marijane i Nemeša.

Dino i Ivana su ponosni roditelji
Dino Bubičić i Ivana Paris također su par koji je na konju. Nakon što vezu započeli na Farmi, Dino i Ivana imali su malih kriza, ali onda su svoje glamurozno vjenčanje od 150 uzvanika podijelili s gledateljima 'Red Carpeta'. Bivši mister i misica te bivši farmeri prošlesu godine dobili i sina Leonida, a njihova bajka je time postala apsolutno potpuna.

Zadnji, ali i najskandalozniji par ovogodišnjeg Big Brothera svakako su Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš koji su zbog svoje priče bili su pravi magneti za medije.

Iako su, da bi došli do sreće, morali proživjeti puno toga, u tome su na koncu i uspjeli. Marijana se suočila s mužem, razvodom, sredinom gdje živi, no sve je prošla, pa je njihova ljubav dobila novu šansu. Nemeš je, s druge strane, uvjerio svoje roditelje da voli Marijanu i sve joj oprostio, tako da se sada se vole bez zadrške. Hoće li i oni uskoro pred oltar? Pogledajte samo statistiku!