TV RININ VELIKI ULOG

Okladila se u kosu da se neće pomiriti s Mrkvom

  • Autor: tportal
  • 2.12.2008 18:03:45
  • 2.12.2008 18:03:15

Rina se okladila u šišanje da se neće pomiriti s Mrkvom, koji ju je sinoć bacio s kreveta

Odnosi u BB kući zakomplicirali su se do usijanja. Tako Mrkva i Rina danas uopće ne razgovaraju. Dapače, Mrkva izbjegava Rinu u širokim lukovima. Mrkva je, međutim, odlučio ne razgovarati s većinom ostalih stanara.

Kako saznajemo, sinoćnja svađa bila je zaista vatrena. Ne samo da su padale teške riječi i odluke, već je u jednom trenutku pala i Rina. S kreveta. I za to je Mrkva bio kriv. U žaru verbalne borbe naš vrli Mrkva odlučio je jednostavno (iz)baciti Rinu s kreveta.

Ornela osjeća sve veću krivnju, te svaki trenutak koristi da bi tješila Rinu i uvjerila je kako će se kroz nekoliko dana pomiriti s Mrkvom (odnosno nakon što završe tajni zadaci). Nije joj dovoljno uvjeravanje, već se okladila s Rinom u šišanje da će se pomiriti do četvrtka navečer. Rina je tako uložila metar svoje zlatne kose, ne znajući pozadinu cijele priče. Jedna stanarka će, ako se oklada realizira, subotnje jutro dočekati olakšana tereta kose.

U odnosu pak Marka i Rine sve je po starom. Odnosno po novom. Sad već zajedno kuhaju, a Marko planira izraditi ogledalce Rini na dar. U razgovoru s Bigijem nije odao osobu koju cijela ova situacija previše muči. Tek se katkad obrati sebi, odnosno gledateljima ljutito se pitajući: 'Što je meni ovo trebalo?'

S druge strane Mrkva i Ivan L. razbijaju glavu, nikako ne shvaćajući gdje je i kako krenulo brzinsko razilaženje ljubića. Mrkva krivi sebe jer se jučer nije htio ljubiti 'onako, za pravo', ni ne znajući da o njihovoj vezi odlučuju neke druge, tajne sile.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više