TV POMEO KONKURENCIJU

Davor Gobac je ljevonogi kralj plesnog podija

  • Autor: I. T.
  • 28.10.2011 13:39:53
  • 28.10.2011 12:28:15

Nakon samo tri dana klikanja, sve je jasno – daleko najsmješniji i najzabavniji natjecatelj dosadašnjeg 'Plesa sa zvijezdama' jedan je i jedinstveni Davor Gobac

Iako smo planirali dati vam punih tjedan dana da dubinski razmislite o tome tko vam je bio najzabavniji, najsmješniji, najveseliji i najdraži natjecatelj 'Plesa sa zvijezdama', nakon samo tri dana zaključili smo da vam ne treba toliko vremena jer je od samog početka sve bilo jasno.

S čak 648 klikova, odnosno 67 posto ukupnih klikova, Davor Gobac je humorom i šarmom te razigranim i smiješnim pokretima rasturio konkurenciju, pokazavši da je istinski kralj plesnih podija.

Koliko je Gobac pomeo konkurenciju, pokazuje i činjenica da ni drugoplasirana Ana Ugarković nije uspjela skupiti troznamenkast broj klikova, zastavši na 99. Na trećem mjestu našao se Petar Vlahov sa 69 klikova, a iza njega Žarko Radić sa 47.

Slijede, redom i sitnim brojkama, Vedran Mlikota sa 25, Ivana Brkljačić s tri manje, Mirko Fodor je skupio 18, Frano Lasić, kojemu ste darovali 13, te Sandi Cenov s prikupljenih 10 klikova. Rasplesanu priču zatvara Goran Grgić, čije ste ime odabrali svega osam puta.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više