TV ODABIR POLUFINALISTA

Suze i smijeh u 'Supertalentu'

  • Autor: Tportal.hr
  • 25.10.2011 13:34:50
  • 24.10.2011 13:09:46

Slaganje Rubikove kocke jednom rukom, mađioničarski trikovi, ples i pjevanje samo je dio onog što nas očekuje u petak kada se bira 50 polufinalista 'Supertalenta'

Prolaz kod žirija na audicijama dobilo je 130 kandidata, no samo 50 natjecatelja nastavlja sudjelovanje uživo u 'Supertalentu'.

Alex Drvenkar će ovaj put žiri pokušati impresionirati slaganjem Rubikove kocke jednom rukom, baš kao što je to najavio na audiciji. Vladan Bergamo oduševio je Ninu i Enisa na audiciji u Splitu, no treći član žirija je tada bio nepopustljiv.

Dok su se neke plesne skupine za novi nastup dobro pripremile, neke će se pokušati provući istom koreografijom kao na audiciji.

U ovako velikoj konkurenciji to se žiriju ne bi trebalo previše svidjeti. Mađioničari su također dobili novu priliku, a bit će zanimljivo vidjeti tko je među njima pokazao najveću predanost unatoč problemima pri izvedbi u vlastitim redovima. Možda je najveću upornost pokazao mladi plesač Endi Schrotter koji je nakon tri pokušaja na audicijama 'Supertalenta' dočekao još jednu priliku za ulazak u polufinale.

Od pjevačica se još na audicijama prilično istakla Marina Bulat, no žiri je odlučio još jednom provjeriti kvalitetu njenih vokalnih sposobnosti, tako da će i ona kao i još neki ženski i muški vokali ponovno stati ispred Nine Badrić, Enisa Bešlagića i Dubravka Merlića. Sedma emisija 'Supertalenta' bit će najuzbudljivija dosad jer samo najbolji mogu ući u top 50 polufinalista, a o tome najbolje svjedoči izjava najstrožeg člana žirija: 'Prolazak u polufinale mora se zaslužiti.'
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više