tportal.hr

Zagreb
+6
Osijek
+8
Pula
+6
Rijeka
+12
Zadar
+6
Split
+11
Dubrovnik
+12

NAKON 60 EPIZODA

Nova TV ukida 'Zakon ljubavi'

Nova TV će 12. prosinca ove godine prestati emitirati serijal AVA produkcije 'Zakon ljubavi', o čemu je i Roman Majetić obavijestio svoje zaposlenike. Na Novoj TV je emitirana tek trećina ugovorenih epizoda

Datum objave:
2.12.2008 15:00

Zadnja izmjena:
2.12.2008 15:54

Nakon što su u srpnju na press konferenciji Nova TV i AVA produkcija najavili dugoročnu suradnju, ona je potrajala puno kraće od očekivanog. Umjesto najavljenih 185 epizoda emitiranje će stati nakon 60. epizode.

Vratimo se malo unatrag. U srpnju, na zajedničkoj presici Nove TV i AVA produkcije, kad je još sve prštalo od entuzijazma i vjere u zajednički projekt, direktor programa Nove TV Siniša Svilan je rekao:

'Ma nema ni milimetra sumnje da će sapunica proći kod gledatelja. Imamo viziju i radimo punom parom. Ova će sapunica steći još bolju gledanost na Novoj TV koja je u stalnom porastu.'

Danas, tek nekoliko mjeseci kasnije i s tek trećinom emitiranih ugovorenih epizoda, s Nove TV stiže službeno priopćenje u kojem se navodi da je blagdanskim programom počela 'priprema prostora za novu programsku shemu u 2009.' te su potvrdili da će u sklopu stare sheme 12. prosinca prikazati posljednju epizodu serije 'Zakon ljubavi'.

'Ove jeseni Nova TV je lansirala najviše novih projekata i ostvarila najveći porast gledanosti, a u svom programu nastavit će prikazivati projekte koji mogu pratiti taj uspjeh', stoji u priopćenju Nove TV.

U prijevodu: 'Zakon ljubavi' taj uspjeh ne može pratiti.

Iz AVA produkcije su potvrdili prekid suradnje i prikazivanja sa 60. epizodom serijala i nisu htjeli komentirati moguće pravne akcije koje bi možda mogli poduzeti.

Sviđa ti se članak? Preporuči ga prijateljima!


RTL

Preporučujemo

tportal.hr

tportal.hr

Važno: Rubrike, ljubav i seks, crna kronika, supermen, cura i frajer dana mogu sadržavati sadržaje koji nisu primjereni osobama mlađim od 18 godina. Osobama mlađim od 18 godina se savjetuje posjet ovim rubrikama jedino i samo uz nadzor punoljetne osobe.
Tportal je član Hrvatskog vijeća za medije. HVZM je samoregulatorno tijelo koje prati i sankcionira kršenja novinarske etike.
Saznajte više na http://www.hvzm.hr/
vijece@hvzm.hr