ZVIJEZDA 'LARINOG IZBORA'

Filip Juričić se pomirio s djevojkom?

17.10.2011 u 07:00

Bionic
Reading

Glavni negativac serije 'Larin izbor', glumac Filip Juričić, hokejašku utakmicu Medveščaka protiv Black Wings Linza pogledao je u društvu bivše djevojke Korine Vukadinović

Filip Juričić i Korina Vukadinović na utakmici Medveščaka

Čini se da su se u posljednje vrijeme zagrebačkom glumcu Filipu Juričiću stvari posložile, kako u poslovnom tako i na ljubavnom planu.

Nakon petogodišnje stanke i odmora od glume u sapunicama, filmski i kazališni glumac, kojega smo imali prilike upoznati u ulozi Marka Marušića u seriji 'Ljubav u zaleđu', ponovno glumi, ovoga puta u popularnoj seriji 'Larin izbor'.

Sam Filip je nedavno priznao kako ga je izlazak iz anonimnosti nakon prve uloge u sapunici gotovo uništio, no sada mu ide sjajno. Nakon što je u veljači ove godine prekinuo tri godine dugu vezu s mladom balerinom Korinom Vukadinović, mladi par opet je viđen zajedno, na utakmici Medveščaka. Jesu li samo prijatelji ili tu ima i nešto više, preostaje samo da nagađamo.

Filip i njegova osam godina mlađa djevojka Korina prekinuli su tri godine dugu vezu u veljači ove godine, a pričalo se da su razlozi prekida bili njihovi različiti različiti pogledi na život i planovi za budućnost.