TONY CETINSKI

'Mark Marku ima velik komercijalni potencijal'

14.10.2011 u 11:45

Bionic
Reading

Nakon što je snimio prvi singl 'Da si htjela', mladi kosovski glazbenik pjevat će i na albanskom

Nakon šoua 'Hrvatska traži zvijezdu', za mladog Marka Marku sveje krenulo uzlaznom putanjom. Tony Cetinski producirat će njegov albumprvijenac, a u suradnji s Mirom Buljanom nastao je i prvi singl 'Da si htjela'.

'Kad mi je Tony predložio suradnju, bio sam oduševljen, ipak je on najveće imehrvatske estrade', rekao je ovaj 19-godišnji mladi talent za Večernjakov prilog E.

Kako je Mark rodom s Kosova, svoje će pjesme pjevati i na albanskom jeziku.Trenutno je zagrebački maturant koji živi u učeničkom domu, a u Zagrebu će uskoro i završiti srednju glazbenu školu. Odmalena svira violinu, a da ga čeka blistavaglazbena budućnost, vjeruje i Tony. 'Mark ima velik komercijalni potencijal iumjetnik je s velikim talentom, usto je vrlo skroman i lijepo odgojen', rekao je Tony .

Mark priznaje da mu je šou 'Hrvatska traži zvijezdu' bio odlična odskočnadaska, a kao svaka prava zvijezda u usponu, ima grupu obožavatelja na Facebooku.Djevojku još nema, ali kaže da mu je važno da pronađe nekoga tko će garazumjeti.