TV DOGOVOR POSTIGNUT

Simpsoni će se emitirati još dvije godine

  • Autor: tportal.hr
  • 9.10.2011 12:25:11
  • 9.10.2011 8:43:23

D'oh! Barem bi tako vjerojatno reagirao Homer Simpson kad bio čuo da se njegova obitelj i on vraćaju na male ekrane na još dvije sezone. Čini se da su se glumci ipak uspjeli nagoditi s televizijskom mrežom Fox o svojim plaćama

Fox se ipak uspio dogovoriti s glumcima koji daju glasove Simpsonima u vezi njihovih plaća. Iako nije otkriveno o kakvom se novčanom dogovoru na kraju radilo, Simpsoni će doživjeti 24. i 25. sezonu emitiranja.

Glumci su od Foxa tražili veći postotak zarade od same emisije u zamjenu za smanjenje plaća jer je mreža objavila da ne može nastaviti snimati crtanu seriju ako glumci ne pristanu nastaviti raditi za manje novca. Glumac Harry Shearer koji daje glas gospodinu Burnsu, Nedu Flandersu, te još 19 drugih likova također je javnosti pokušao objasniti svoju i poziciju drugih glumaca u Simpsonima.

'Već dug niz godina glumačka ekipa Simpsona pokušava natjerati Fox da im da mali dio zarade od milijardi dolara koje emisija donosi, no mreža konstantno odbija uopće uzeti tu ideju u obzir. Umjesto toga dobivamo stalne plaće koje su, iako nevjerojatne prema normalnim mjerilima, prilično smiješne u odnosu na profit koji Simpsoni stvaraju Foxu', rekao je Shearer.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više