OH, MI AMOR

Ostavljena žena spremna je na najveće podlosti

08.10.2011 u 14:11

Bionic
Reading

Prošle se godine prerada iste serije snimila u Meksiku, a glavnu su rolu producenti povjerili Venezuelanki hrvatskih korijena Gabrieli Spanic. Upravo tu verziju sage o ženi spremnoj i na ubojstvo i otmicu prikazivat će od ponedjeljka RTL

Potkraj 1980-ih José Ignacio Cabrujas, venezuelanski dramaturg, spisatelj i kazališni redatelj, ponudio je Marte TV-u scenarij za telenovelu 'Emperatriz' koju su tamošnji producenti objeručke prihvatili ponajviše zbog antijunakinje za koju su vjerovali da će je gledatelji zavoljeti.

Ispostavilo se da su u pravu, a s jednakim žarom Emperatriz, koju je odglumila Marina Baura, zavela je i hrvatske gledatelje prije petnaestak godina.

Priča o ženi kojoj ljubavnik otme kćer, a potom joj izazove i pobačaj, našla je put do srca gledateljica unatoč zloći i žudnji za osvetom koja pokreće naslovnu junakinju serije.

Prošle se godine prerada iste serije snimila u Meksiku, a glavnu su rolu producenti TV Aztece povjerili Venezuelanki hrvatskih korijena Gabrieli Spanic. Upravo tu verziju sage o snažnoj ženi spremnoj i na ubojstvo i otmicu radi osvete svoje časti prikazivat će od ponedjeljka RTL Televizija.