DODATNA OPREMA

Tamara Ecclestone na Ferrariju predstavila svoju emisiju

06.10.2011 u 16:59

Bionic
Reading

Dvadesetsedmogodišnja kći Bernieja Ecclestonea, Tamara, predstavila je svoju novu reality emisiju 'Tamara Ecclestone: Billion $$ Girl' pozirajući na Ferrariju 599

Vrlo je zanimljivo na koji je način Tamara Ecclestone odlučila predstaviti svoj novu reality emisiju 'Tamara Ecclestone: Billion $$ Girl' koja bi trebala ljudima pokazati da je ona kao i drugi ljudi.

'Ljudi misle da kad čovjek ima novac, da im je život savršen. No mene muče iste stvari kao i druge ljude – svađe s dečkom, razne nesigurnosti, obiteljski problemi, ili kad se probudim i osjećam debelo i ružno', rekla je Tamara Ecclestone za Daily Mail.

Tamarina emisija emitirat će se na britanskom Channelu 5, a tema će biti njen život. Gledatelji će moći pratiti Tamaru u ulozi manekenke koja pozira u donjem rublju tvrtke Ultimo, kao i početke njezine tvrtke koja će prodavati proizvode za njegu kose.

'Obična djevojka' Tamara Ecclestone trenutno renovira svoju luksuznu kuću u Londonu, a Ferrari 599 na kojem je pozirala drugi je koji je dobila ove godine.