TV SVE ZA LJUBAV

Nemeš zbog Marijane ne razgovara s majkom?

Nakon turbulentne veze u Big Brotheru, javnog prekida i emotivnog pomirenja, ljubav između Marijane Čvrljak i Nikole Nemeševića jača je no ikada, no Nemeš je u sve lošijim odnosima s majkom Nadom koja ne može prihvatiti Marijanu

Nemešova majka Nada tijekom trajanja showa Big Brother nije skrivala svoje neodobravanje Nemešeove i Marijanine veze. Tako ju je jednom zgodom i nazvala alkoholičarkom te više puta istaknula kako je nikada neće prihvatiti. Osim toga, mama Nada nikako nije mogla prihvatiti činjenicu da je Marijana udana te da ona i Nemeš svoju ljubav i strast nisu skrivali pred kamerama.

Po završetku showa, Marijana i Nemeš su prekinuli te se ubrzo pomirili, a Marijana je u Beogradu unajmila i stan u blizini Nemeševa stana, jer ga sve češće posjećuje. No iako se čini da ljubav između uskoro razvedene Šibenčanke Marijane i Beograđanina Nemeša cvjeta, s tom činjenicom se njegova majka Nada još nije uspjela pomiriti.

Tako je Horvat Čagalj, jedan od stanara BB kuće za 24sata otkrio kako Nemeš više nije tako blizak s majkom te da joj ni ne govori kada se viđa s Marijanom. 'Nemeš toliko voli Marijanu da je odlučio žrtvovati svoj odnos s majkom za koju je jako vezan', rekao je Čagalj za 24sata.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više