TV SRAMEŽLJIVE DAME

Dubrovčanke ne žele pokazati grudi u 'Igri prijestolja'

Producenti serije 'Igra prijestolja', koja se snima u Dubrovniku, naišli su na teško rješiv problem, piše Dubrovački vjesnik

Problem pred kojem su se sasvim neočekivano našli producenti serije 'Igra prijestolja', koja se trenutno snima u Dubrovniku, uloga je prostitutke koja nudi svoje usluge. Kamen spoticanja, odnosno dva, gole su grudi koje glumica mora pokazati kameri, piše Dubrovački vjesnik.

Za odgovarajuću ulogu producenti nisu mogli pronaći nijednu Dubrovčanku koja je bila spremna razgolititi se. Nakon vapaja za pomoć, dobili su tek brojeve erotskih plesačica iz Hrvatske i Slovenije.

Snimanje serije, koja je hit na HBO-u, trenutno se odvija u Vratima od Pila te u parku ispod tvrđave Bokar. Snimale su se masovne scene u kojima je sudjelovao velik broj statista pa je Grad, uz kostime i mirise koji su se širili iz kovačnice te baklji, jutros imao pravi srednjovjekovni štih, a zbog snimanja su nakratko i zastave Dubrovnika na zidinama zamijenjene barjacima kraljevine Westeros i plemićke obitelji Bratheon.

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više