TV MARTINA TOMČIĆ MASKALJOV

'Veseli me skidanje kila u 'Plesu sa zvijezdama''

Mezzosopranistica Martina Tomčić Maskaljov nakon što je otvorila Školu pjevanja Husar & Tomčić okušat će se na plesnom podiju

Martina Tomčić Maskaljov sudjelovat će u emisiji 'Ples sa zvijezdama' iako se plesom bavila minimalno, pa zato očekuje i kritiku, koju će probati stoički izdržati. 'U mojoj profesiji kritika je sastavni dio posla i s njom sam se naučila nositi - one koje mi gode uhu uvažavam, a one druge ipak nastojim što prije zaboraviti', rekla je za časopis Gloria.

Zbog sudjelovanja u emisiji morat će biti savršeno organizirana jer doma ima šestomjesečnu Rebeku. 'Logistika mi je na nivou FBI-a. Mama mi svakodnevno kuha, a sestra je pola dana sa mnom jer je Rebeka 'cicoljubac' te još uvijek samo sisa. Raspored mi je takav da ujutro vodim Nou u školu, zatim imam plesni trening s Markom, a poslije ručka sam u svojoj školi pjevanja te nekako spajam konce i u devet navečer sam već mrtva umorna', rekla je Martina, koju i zbog linije raduje trening plesa. 'Veseli me skidanje kila!', dodaje.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više