TV NINA BADRIĆ:

'Mislim da si supertalent, uzela bih te za svog frizera'

U drugom nastavku treće sezone 'Supertalenta' predstavili su se razni talenti, od glumaca i glazbenika do plesnih skupina i sportaša, a za oko Nine Badrić posebno je zapela frizerka kojoj je rekla da bi ju mogla uzeti za osobnog frizera

Vlatka Menges zagrebačka je frizerka koja je svoj talent šišanja i friziranja već potvrdila na brojnim međunarodnim natjecanjima. Premda nije oduševila najstrožeg člana žirija Dubravka Merlića, Nina nije sakrila svoje oduševljenje, piše 24sata.

'Šarmantna si i simpatična. Osobno mislim da si supertalent i mogla bih te uzeti za svog frizera', rekla je Nina Vlatki.

Suzana Baltić (19) na audiciju u Rijeci došla je iz Osijeka, no bez podrške obitelji. Unatoč tome, žiri je podržao njezino pjevanje i dao joj šansu da još jednom pokaže što može. Sportaš Mirsad Bečirović slijep je od svoje 24. godine. Sad ima 36 godina i bavi se tae-kwon-doom i džudom.

'Dogurao sam do crvenog pojasa, a onda je gubitak vida promijenio sve. Morao sam ponovno učiti hodati, jesti i piti, jer sam izgubio koordinaciju. Bio sam na životnom dnu, ali sam se odlučio boriti i krenuti ispočetka', rekao je Mirsad kojemu je želja nastupiti na paraolimpijskim igrama.

Nina nije ostala ravnodušna ni na nastup plesne skupine RIS koju predvodi Ivona Brnelić koja je plesala s Tinom Turner. Djevojke imaju između 14 i 18 godina, a Nina im je poručila: 'Odlične ste. Plešete genijalno. Nastup je vrhunski. Jedva čekam da vas vidim u polufinalu.'

Žiri je oduševio i plesački duo Jump Brothers. Dečki se se upoznali u učeničkom domu, a sad su obojica studenti i plešu jump style.


  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više