ANTONIJA STUPAR JURKIN

'Sa suprugom sam od prvog srednje'

23.09.2011 u 09:55

Bionic
Reading

Antonija Stupar Jurkin, kaže, nema recept za uspješan brak - kod nje i njenog supruga sve je išlo lako

Voditeljica Antonija Stupar Jurkin vraća se na male ekrane nakon što se godinu dana posvetila svojoj kćeri Paoli, a u tome joj pomaže suprug Ivan, s kojim je od prvog razreda srednje škole.

'Moj se suprug odlično snašao kao tata i pomaže mi u svemu. On je super. Ne mogu reći ništa loše. Zajedno smo od prvog srednje i puno je godina iza nas. Nemam recept ni tajnu ni išta revolucionarno o tome kako održavati uspješnu vezu, ali nama ide. Godine prolaze, dogodila nam se i Paola, i zajednički život i brak. On se ne voli pokazivati, ne prati me na događanjima, privatno je privatno. Nije on iz tog svijeta i nema potrebe za pojavljivanjem u javnosti', rekla je za Studio Antonija.

Neko vrijeme je gradila karijeru u Milanu, a onda je odustala jer nije mogla biti Gisele Bündchen.

'Nikad se nisam poželjela vratiti u taj svijet, to mi je bila jedna faza u životu. Htjela sam vidjeti što je to, probati i odradila sam neko vrijeme. Super mi je bilo, ali shvatila sam da ne mogu tako živjeti. Znala sam da ne mogu napraviti više, nisam mogla ući u visoku modu i biti Gisele Bündchen. Shvatila sam da sam probala, vidjela i da mi je doma ljepše.'