SJAJNA SEZONA ZA GORANA

Višnjić kao zavodljivi jugoslavenski diplomat

14.09.2011 u 10:18

Bionic
Reading

Poznati šibenski glumac s adresom u Hollywoodu pojavljuje se u gostujućoj ulozi u novoj američkoj hit seriji tumačeći lik jugoslavenskog diplomata Nike Pavića koji je politički rastrgan između komunističkog podrijetla te slobode i mogućnosti koje pruža Zapad. U središtu radnje je i njegova romansa s fatalnom stjuardesom Kate

Prije dva tjedna Goran Višnjić počeo je snimanje četiri epizode nove američke dramske serije 'Pan Am', objavila je televizijska mreža ABC navodeći kako Višnjić glumi jugoslavenskog diplomata rastrganog između svog komunističkog podrijetla, lojalnosti sistemu i

potencijalne slobode koju mu pruža Zapad, te ljubavi prema zgodnoj stjuardesi.

Ući će u emocionalnu dilemu kad otkrije da se zaljubio u Kate, a njihova će romansa postati kompliciranija nego što je itko mogao zamisliti', piše u sinopsisu serije koji je objavio ABC.

Fatalna stjuardesa Kate s kojom će diplomat Niko ući u vezu buntovnica je koja ušla u Pan Am kako bi pobjegla od života majke i supruge, no pristat će špijunirati za CIA-u.

Premijera serije koju svi već proglašavaju hitom zakazana je za nedjelju, 25. rujna, a Višnjić glumi uz Christinu Ricci, Margot Robbie, Michaela Mosleya, Karine Vanasse, Mikea Vogela i Kelli Garner.

‘Pan Am’ je, kao i uspješna serija 'Momci s Madisona', smještena u glamurozne šezdesete a u njoj se otkrivaju avanture atraktivne posade danas propale, ali nekad najslavnije zrakoplovne kompanije na svijetu.
'Dobrodošli u 1963. godinu kad su samo sretnici mogli letjeti i sjediti u prvim redovima povijesti, u vrijeme pravog jet-seta. Bilo je to vrijeme strasti ljubomore špijunaže… U Pan Amu rade sve to na 10.000 metara visine', najavljuje ABC na svojoj stranici. Autor i producent serije je Jack Orman, s kojim se Višnjić upoznao na snimanju 'Hitne službe' koju je Orman producirao.

Bit će ovo uspješna jesen za Gorana Višnjića. Osim uloge u potencijalnoj hit seriji koju svi očekuju s nestrpljenjem, uskoro je najavljena premijera filma 'The Girl with the Dragon Tattoo' redatelja Davida Finchera po romanu Stiega Larssona u kojoj Višnjić glumi ulogu Dragana Armanskyja, poslodavca glavne junakinje Lisabeth Salander. Uskoro će se početi prikazivati i niskobudžetni film 'Dark Hearts’ koji je snimio s Kyleom Schmidom, Sonjom Kinski i Lucasom Tillijem.