VJERA U HRVATSKI PROIZVOD?

'Larin izbor' prije početka emitiranja prodan u 17 zemalja

02.09.2011 u 17:05

Bionic
Reading

Dramska serija Nove TV, čije emitiranje počinje u nedjelju u 20 sati, prodana je dosad u sedamnaest zemalja

Osim u brojnim europskim zemljama poput Češke, Slovačke i Slovenije, 'Larin izbor' prikazivat će se i u zemljama Bliskog istoka.

'Da je 'Larin izbor' serija koju čekaju gledatelji u Hrvatskoj i izvan nje, vjerovali smo od samog početka. Time smo započeli i novi trend u hrvatskoj TV industriji. Umjesto da uvozimo strane serije, mi ih i izvozimo i uspješno plasiramo u Europu i na tržište Bliskog istoka', izjavio je direktor programa Nove TV Siniša Svilan.

‘Larin izbor’ je ljubavna priča koja mora prebroditi brojne zapreke. Ovo je priča o izboru jedne žene između dva muškarca, izboru između karijere i obitelji, te odanosti i bitke za preživljavanjem. Serija je snimana na vanjskim lokacijama duž dalmatinske obale, što dodatno pridonosi romantičnoj atmosferi.

Glavne likove Laru i Jašu razdvoji more kada Jaša mora otići na dalek put ostavljajući Laru na milost i nemilost svoje zle majke. Lara je zatočena u, za nju, stranom elitnom svijetu dalmatinske aristokracije. Emocionalni usponi i padovi, šokantni obrati i jedna sudbina držat će konstantne tenzije i zaokupljati pažnju tijekom cijele radnje serije. Seriju odlikuje vrhunska produkcija, a snimana je u HD-u na brojnim eksternim lokacijama.

Autorica koncepta i kreativna producentica serije je Jelena Popović Volarić, glavni pisac Tomislav Hrpka, a urednik priče Milijan Ivezić. Redatelji su Robert Orhel, Kristijan Milić, Tomislav Rukavina, Mladen Dizdar i Milivoj Puhlovskidok glazbu potpisuje Tonči Huljić. Uz glavne glumce u seriji ćemo gledati istaknuta imena poput Ecije Ojdanić, Filipa Juričića, Marije Kohn, Frane Perišina, Ornele Vištica, Mladena Vulića, dok ćemo u glavnim ulogama prepoznati Ivana Hercega i mladu glumicu Doris Pinčić