TV SVI ŽELE NIKOLINU PIŠEK

'Dobivam dobre nemoralne ponude'

Nikolini Pišek poslovne ponude pljušte sa svih strana - i one voditeljske, ali i glumačke. Ona se još nije ni za što definitivno odlučila, osim da ostaje na Novoj TV

Već nekoliko dana mogu se čuti glasine kako voditeljica Nove TV uskoro prelazi na srpsku televiziju Pink. Tamo bi navodno trebala raditi svoju autorski emisiju. No lijepa Nikolina takve tvrdnje ne želi ni potvrditi ni demantirati.

'Istina je da ne odlazim s Nove TV. No što se tiče nekih mojih novih angažmana, stoji i to da imam jako mnogo poslovnih ponuda i da u posljednje vrijeme o njima razmišljam i pregovaram', izjavila je Nikolina za Studio Jutarnjeg lista.

Kaže kako stalno dobiva mnogo poslovnih ponuda od kojih su neke i vrlo ozbiljne: 'Sada se iskristaliziralo nekoliko ozbiljnih poslovnih priča. Ima tu nekoliko stvarno nemoralno dobrih ponuda.'

Uz voditeljske ponude, Nikolina je dobila i jednu glumačku, i to za jedan beogradski sitcom u kojemu bi trebala glumiti ulogu zgodne i duhovite žene. Ponudu još uvijek nije prihvatila, ali o njoj razmišlja. Čini se kako je pred Nikolinom iznimno uzbudljiva poslovna jesen.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više