COURTNEY LOVE

Seks, jeftine haljine i želučane premosnice

01.12.2008 u 13:00

Bionic
Reading

Courtney Love otkriva da si je htjela ugraditi želučanu premosnicu, zašto je na dodjelu Grammyja obukla haljinu za 32 dolara i koliko njezina kći zna o majčinoj burnoj prošlosti

U svom posljednjem intervjuu za magazin Elle pjevačica Courtney Love otkriva niz detalja iz svog prilično burnog života.

Tako je rekla da si je htjela ugraditi želučanu premosnicu, no doktor joj to nije dopustio jer je tada ionako bila premršava.

Nakon toga supruga preminulog Kurta Cobaina otišla je na liposukciju trbuha, no kaže da joj je to bilo grozno iskustvo te da joj nije pomoglo.

U intervjuu pjevačica također spominje kontroverznog britanskog komičara Russella Branda, za kojeg kaže da joj je samo jako dobar prijatelj. 'Russell i ja smo samo dobri prijatelji. Ne želim se seksati s njim. Trenutno imam vrlo zadovoljavajući seksualni život', izjavila je Courtney.

O svojoj 16-godišnjoj kćeri Frances Bean kaže da ona zna sve o maminoj burnoj prošlosti kada je bila trudna s njom, no da je unatoč tomu Frances ispala posve zdrava.

Pjevačica je priznala da je na dodjelu Grammyja 2004. godine obukla haljinu koja je stajala samo 32 dolara, nakon što joj je prijateljica i dizajnerica Donatella Versace odbila posuditi haljinu koju je tražila.