AKCIJA U DISKU

BB Dule: Radojka se ne bi ljutila da je prevarim

03.08.2011 u 13:22

Bionic
Reading

Duško Bogdanović odlučio je unovčiti svoj boravak u BB kući te je nakon izlaska iz kuće reklamirao noćne klubove na crnogorskoj rivijeri, piše 24 sata

Poput prave zvijezde, Duško je reklamirao klubove samom svojom pojavom. Naime, jedini zadatak mu je bio stajati na vidljivom mjestu u klubu i zabavljati se te tako privući goste. Dok je glava obitelji zarađivala zabavljajući se, supruga Radojka ostala je kući u Galibabincu, no Dule nije podlegao niskim strastima.

'Nije bilo švalerancije, ali žena uvijek ima. Žao mi je što nemam 25, a ne 55 godina. A Radojka se ne bi ljutila ni da je prevarim. Pa nije to najgore na svijetu', rekao je Duško za 24 sata.

'Svidjelo mi se u Crnoj Gori. Prvi put sam bio na moru. Nisam mogao vjerovati koliko me ljudi prepoznaje. Svi mladi su se željeli fotografirati sa mnom', dodao je Dule, bacivši udicu i u našem smjeru.

'Čuo sam da me kod vas vole, a i htio bih doći u Dugi Rat vidjeti Horvata, najboljeg prijatelja u Big Brother kući. Dogovarali smo se da ja kod njega dođem na more, a on kod mene kad padne snijeg. Zimi je u Galibabincu jako lijepo', završio je finalist minulog Big Brothera.

Dule u akciji