VELIKI PREOKRET KOD NEMEŠA:

'Odgledao sam snimke i shvatio da Marijana nije lagala'

03.08.2011 u 07:38

Bionic
Reading

Kako javljaju srpski mediji, mladi glazbenik Nemeš na svoju ruku pregledao je snimke svih 106 dana koje su proveli u Big Brother kući i zaključio da Marijana ipak nije lagala. Trenutno navodno rade na popravljanju svog odnosa

Premda je u finalnoj emisiji uživo nazvao svoju djevojku Marijanu lažljivicom i ostavio je pred gledateljima, zavodnik Nemeš ipak se predomislio. Za Večernji list je prije pet dana potvrdio da se pomirio sa Šibenčankom Marijanom, a u novom intervjuu za srpski magazin Story otkrio je više detalja.

'Kada sam pogledao sve snimke, od prvog do 106. dana u Big Brotheru, shvatio sam da nijedna od mnogobrojnih teorija zavjere ne drži vodu. Nazvao sam je i počeli smo s raščišćavanjem našeg narušenog odnosa', rekao je Nemeš za srpsko izdanje Storyja.

Objasnio je također da se ni jedan ni drugi ne prave da problemi ne postoje, već o svemu razgovaraju, a događaji u Kući za njih su sada stvar prošlosti, prenosi Večernji.hr

'Želim uživati u sadašnjosti, budućnost će doći. Ne želimo se zaletjeti ni u što. Kao i svaki čovjek, tražim svoju sreću. Ne uživam u tome što gotovo nemam privatnost, ali unatoč pritisku, ponašam se onako kako mislim da bi trebalo', rekao je Nemeš. Potvrdio je i Marijaninu izjavu da se nisu susreli u Beogradu, već da će se vidjeti tek najesen. Marijana ljeto namjerava provesti s kćeri, a Nemeš će se posvetiti svom albumu.