KAO OSVJEŽENJE

Ted Danson iz 'Kafića Uzdravlje' novi je vođa ekipe CSI-a

16.07.2011 u 15:42

Bionic
Reading

Zvijezda 'Kafića Uzdravlje' i 'Sledgea Hammera' novo je osvježenje policijske serije 'CSI'. Dolazi na mjesto Laurencea Fishburnea

U novoj, dvanaestoj sezoni popularne serije o forenzičarima 'CSI' nećemo više gledati Laurencea Fishburnea u ulozi Raymonda Langstona jer televizijska kuća nije obnovila ugovor s glumcem. Njegovo mjesto zauzet će veteran Hollywooda Ted Danson, kojeg svi najbolje pamtimo po ulozi šankera Sama Malonea u seriji 'Kafić Uzdravlje'.

Producenti su u Fishburnea polagali velike nade jer su bili uvjereni da će tako zvučno ime povećati gledanost serije koja je nakon odlaska Williama Petersena, koji je u seriji glumio čovjeka, hodajuću enciklopediju Gila Grissoma, bila u padu. Njihova nadanja nisu se ostvarila jer Fishburneovo pojavljivanje nije previše zaintrigiralo gledatelje i zato su se producenti bacili u potragu.

'Kreirati novi lik na papiru nije problem i on može biti odličan, ali ako mu glumac ne udahne život, sve propada. Za sada Ted savršeno odgovara jer je svojom inteligencijom i toplinom uspio izraziti sve emocije nove glavne face u CSI-ju. Još kad navuče rukavice, bit će potpun', oduševljeno je obrazložio Carol Mendelsohn zašto je odabir pao na Teda.

Dansonova je uloga ključna u novim nastavcima jer je cijela ekipa forenzičara kojoj će biti na čelu još psihički rastresena zbog serijskog ubojice Natea Haskella, koji je u posljednjim nastavcima 11. sezone napravio pravi kaos. Prije nego što je Danson prihvatio ulogu, bila je ponuđena i Robinu Williamsu, Johnu Lithgowu i Tonyju Shalhoubu.

Prisjetimo te Teda kakav je bio u 'Kafiću uzdravlje'