U OSIJEKU

Počele audicije za novu sezonu Supertalenta

10.07.2011 u 16:01

Bionic
Reading

Pred dobro poznatim žirijem - Ninom Badrić, Enisom Bešlagićom i Dubravkom Merlićem - stotinu je kandidata u vrelom Osijeku dalo sve od sebe da bi na najbolji način predstavili svoj talent

Rene Bitorajac i Igor Mešin

Počela je audicija za novu sezonu emisije Supertalent Show Nove TV.  Mnogi kandidati u Osijeku bili su dojmljivi, no Ninu Badrić je oduševio Osječanin Eugen Galetić (12) koji je zapjevao vlastitu rap pjesmu posvećenu simpatiji. Mladi Eugen još od drugog razreda osnovne škole piše pjesme, a stihove koje je izveo na audiciji Supertalenta posvetio je jednoj djevojčici čije ime nije htio otkriti iako je žiri uporno pokušavao izvući tu informaciju iz njega.

'Možda ti ukradem ovu pjesmu, ili barem dva, tri refrena', u šali mu je rekla Nina - čiji novi, zasad bezimeni album izlazi početkom listopada - nakon što su zajedno zapjevali na pozornici HNK.

Pred 'strogi' žiri stao je i Sreten Egredžija iz Lipika (30), inače kuhar koji se predstavio klapskim pjesama, ali i opernim arijama. Šansu je tražio i Dario Došlić (30) iz Nove Gradiške, koji je na predaudiciji osvojio žiri sa 'Santa Luciom', no ovoga im je puta odlučio zapjevati 'I kad umrem, pjevat će Slavonija...'

Sviranjem harmonike u svome Apollo bendu došao se predstaviti Novica Tadić iz Osijeka, uvjeren da može žiri 'dirnuti u srce'.

Osim brojnih pjevača došli su i imitatori, mađioničar, beatboxeri, hrvatska udruga cimbalista iz Đurđenovca, pa i 'feestyler' s loptom, uvjereni da mogu postati novi Tihomir Bendelja ili Viktorija Novosel, pobjednici prvih dviju sezona.

Audicija za treću sezonu Supertalenta, koji starta na jesen, ovoga vikenda dolazi u Zagreb. Inače, za show se prijavilo 1200 kandidata, no u predaudicijama izabrano ih je nešto više od 400. Po stotinu za Osijek, Zagreb, Rijeku i Split.